AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Διασκεδαση

Η γη της ελιάς: 10 + 3 φωτογραφίες από το ταξίδι της Άννας και του Πότη για το μήνα του μέλιτος

[ad_1]

Τα σκαλιά της εκκλησίας θα ανέβουν στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Η γη της ελιάς» η Άννα και ο Πότης και σας έχουμε 13 φωτογραφίες από τα γυρίσματα που έγιναν για τις ανάγκες του ταξιδιού τους για το μήνα του μέλιτος, στο Ναύπλιο.

Ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της επιτυχημένης σειράς του MEGA «Η γη της ελιάς», ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας σε ένα πολυαναμενόμενο επεισόδιο που θα παρακολουθήσουμε προσεχώς.

Η Άννα και ο Πότης, η Στέφανη Χαραλάμπους και ο Γιάννης Κρητικός, πάντα υπό τη σκηνοθετική ματιά του Αντρέα Γεωργίου, βρέθηκαν στο Ναύπλιο για τα γυρίσματα της σειράς, καθώς αυτή η όμορφη πόλη επιλέχθηκε ως προορισμός για τον μήνα του μέλιτος του τηλεοπτικού ζευγαριού. Μετά από πολλούς επεισοδιακούς καβγάδες και απολαυστικές παρεξηγήσεις, οι δημοφιλείς ήρωες που ξεκίνησαν ως απλοί συντοπίτες, εξελίχθηκαν σε φίλους και κατέληξαν να ερωτευτούν και να παντρευτούν, διάλεξαν το γραφικό Ναύπλιο για ταξίδι του μέλιτος.

Φωτογραφικό υλικό από το backstage των γυρισμάτων στο Ναύπλιο

[ad_2]

Source link

Related posts

Έρωτας φυγάς: «Είστε σίγουρος ότι θέλετε να προχωρήσουμε με τον εγκλεισμό της;» Σοκάρει το τρέιλερ του επόμενου επεισοδίου

Έρωτας φυγάς – sneak preview: «Θα πρέπει να συνεννοείσαι με τον Ιάσονα για το πότε θα το βλέπεις»

Το Προξενιό της Ιουλίας – τρέιλερ: «Θα μπορούσε να ‘ναι πατέρας μου, προτιμώ να πεθάνω»

Αφήστε ένα σχόλιο