AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Πολιτικα

Η ενημέρωση των πολιτικών συντακτών από τον Παύλο Μαρινάκη

[ad_1]

Σε εξέλιξη βρίσκεται η ενημέρωση των πολιτκών συντακτών από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο

Στη συμμετοχή του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη στη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες αναφέρθηκε κατά την εισαγωγική του τοποθέτηση ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έχει ήδη τοποθετηθεί για την ανάγκη κοινού βηματισμού στις αμυντικές προμήθειες της ΕΕ και για τις κοινές προσπάθειες με στόχο την ενίσχυση της ευρωπαϊκής αμυντικής βιομηχανίας, ανέφερε ο κ. Μαρινάκης.

Ο ίδιος τόνισε ότι ο πρωθυπουργός αναμένεται να επαναλάβει ότι είναι προς τη σωστή κατεύθυνση η πρόβλεψη στους νέους δημοσιονομικούς κανόνες για την εξαίρεση των αμυντικών δαπανών κατά τη διαδικασία υπολογισμού του υπερβολικού ελλείμματος

Δείτε Live:

Στις 24 – 25 Μαρτίου ο πρωθυπουργός θα επισκεφτεί τον Καναδά, στο πρώτο ταξίδι στη χώρα Έλληνα πρωθυπουργού από το 1983. Στη διάρκεια της επίσκεψης θα δοθεί έμφαση στο πεδίο της οικονομικής και εμπορικής συνεργασίας

Στις 24 Μαρτίου ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφτεί το Μόντρεαλ όπου θα έχει συνάντηση με τον κ. Τριντό ενώ στις 25 θα παραστεί στην παρέλαση της ομογένειας.

Ερωτηθείς για την απουσία του πρωθυπουργού στη συζήτηση στη Βουλή για τα πορίσματα των Τεμπών είπε ότι ο πρωθυπουργός δεν κρύφτηκε ποτέ και δεν πρόκειται να κρυφτεί ποτέ. Θέλει να χυθεί άπλετο φως από τη δικαιοσύνη και να προχωρήσουν οι κινήσεις για την αναβάθμιση των σιδηροδρόμων. Και σε προηγούμενες συζητήσεις πορισμάτων δεν ήταν στη Βουλή γιατί ως εκπρόσωπος της εκτελεστικής εξουσίας δεν θεωρεί πρέπον να παρεμβαίνει.

Τον τελικό λόγο θα τον έχει η Δικαιοσύνη γιατί η διαδικασία στη Βουλή είναι λογικό να πολιτικοποιηθεί. Είδαμε οκτώ διαφορετικές εκδοχές σε μία τόσο σοβαρή υπόθεση. Είδαμε κόμμα να μην καταθέτει πόρισμα και να στήνει αφήγημα περί δήθεν συγκάλυψης.
Ο ΣΥΡΙΖΑ εργαλειοποιεί την υπόθεση δεν δίνει δύναμη στην υπόθεση. Η στείρα αντιπαράθεση που δεν προσθέτει τίποτα στην αλήθεια δικαιώνει και τον πρωθυπουργό που δεν παρέστη στη Βουλή.

Πηγή: skai.gr

[ad_2]

Source link

Related posts

Κασσελάκης: Δεν είμαι προβλέψιμος, το κάστρο της δεξιάς προπαγάνδας καταρρέει

Συνέδριο ΝΔ: Θερμή χειραψία και χαμόγελα Μητσοτάκη – Σαμαρά – Καραμανλή

Βορίδης στον ΣΚΑΪ: «Ιστορικού χαρακτήρα» το νομοσχέδιο για τα Μη Κρατικά Πανεπιστήμια

Αφήστε ένα σχόλιο