AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Life Style

Η Ισαβέλλα Δάρρα έπιασε ξανά τα πινέλα έπειτα από 23 χρόνια

[ad_1]

Η Ισαβέλλα Δάρρα μιλάει πολλές ξένες γλώσσες, παίζει πιάνο και ασχολείται επαγγελματικά με τη φωτογραφία

Δεν είναι μόνο μία από τις ωραιότερες γυναίκες της Ευρώπης -είχε κερδίσει τον τίτλο της «Μις Ευρώπη» 1997, ενώ ήταν μόλις δεκαεννέα χρόνων-, αλλά και ένα ταλαντούχο πλάσμα με καλλιτεχνικές ανησυχίες. Η Ισαβέλλα Δάρρα μιλάει πολλές ξένες γλώσσες, παίζει πιάνο και ασχολείται επαγγελματικά με τη φωτογραφία.

Σήμερα παραμένει εντυπωσιακή, με φυσική ομορφιά. Όταν, μάλιστα, την αντικρίσεις από κοντά, αντιλαμβάνεσαι εύκολα ότι διαθέτει ενέργεια και δυναμισμό έφηβης, συνεχίζοντας τη ζωή της με όνειρα και φιλοδοξίες. Μια ανάρτησή της στα social media πριν από λίγες μέρες με ένα σκίτσο γέμισε ερωτήματα τους ακολούθους της, όχι όμως και τους πραγματικούς της φίλους, που γνωρίζουν και αυτό το ταλέντο της.

«Η μητέρα μου ζωγράφιζε όλη μέρα, έκανε και γλυπτά, όμως όταν “έφυγε”, στα είκοσι δύο μου, σταμάτησα να ζωγραφίζω. Δεν μπορούσα. Η μητέρα μου ήταν πορτρετίστρια και είχα ποζάρει με τη μητέρα μου, μου έχει κάνει και γλυπτά» εξηγεί η ίδια, η Ισαβέλλα Δάρρα.

«Ξεκίνησα τώρα, έπειτα από 23 χρόνια, είχα την ανάγκη να το κάνω. Πιστεύω, αν δεν είχα σταματήσει τόσα χρόνια, θα είχα εξελιχθεί διαφορετικά» δηλώνει στην «ON time». Η Ισαβέλλα αναπολεί τα παιδικά χρόνια μαζί της: «Έρχονταν στο σπίτι οι μαθητές της και ζωγράφιζαν και ζητούσα να μπω κι εγώ στην παρέα τους».

Το σκίτσο της από κάρβουνο απεικονίζει το πρόσωπο ενός φίλου της, ο οποίος πόζαρε γι’ αυτήν επί δύο ώρες περίπου. «Δεν ζωγραφίζω από σκίτσα. Όποιος θέλει να ποζάρει, τον ζωγραφίζω. Μόνο έτσι. Η τέχνη μιμείται τη ζωή, αλλά δεν είναι αντιγραφή της ζωής. Το συγκεκριμένο σκίτσο είναι με κάρβουνο. Μου κάνει καλό η ζωγραφική, έχω βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια, κι έτσι ξεφεύγω» παραδέχεται, η Ισαβέλλα Δάρρα.

Να σημειώσουμε ότι η Ισαβέλλα Δάρρα μοιράζει τη ζωή της μεταξύ Αθήνας και Ντουμπάι, όπου ζει και ο σύντροφός της. «Είναι ένας άλλος κόσμος εκεί. Είναι όλα πολύ διαφορετικά» τονίζει και, όπως παραδέχεται, θα μπορούσε να μετακομίσει μόνιμα στο Ντουμπάι.

Της Σπυριδούλας Τριάντου

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Ontime την Παρασκευή 22/12

Google News icon
Ακολουθήστε τα parapolitika.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση.
Facebook icon
Ακολουθήστε μας στο facebook
Instagram icon
Ακολουθήστε μας στο Instagram


[ad_2]

Source link

Related posts

“Αν είχα συναντήσει τη Μαριλού 10 χρόνια πριν, δεν ξέρω αν θα ήμουν…”

“Αν μια κυρία με 120 κιλά σηκώσει το μαγαζί και του αφήσει 5000 ευρώ θα της πει τα ίδια;”

Κατερίνα Λάσπα: Διαζύγιο – “βόμβα” για την πρώην παρουσιάστρια

Αφήστε ένα σχόλιο