AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Life Style

Η λατρεία του αείμνηστου τραγουδιστή στη μοναχοκόρη του, το ”χωριό της Ειρήνης” και η φάρμα στο Κοκκινοχώρι


Ο λαϊκός τραγουδιστής έφτιαξε πριν από αρκετά χρόνια το «χωριό της Ειρήνης» στην πλαγιά του Λόφου Καρδίας στη Θεσσαλονίκη, με θέα στον Θερμαϊκό

Η Ειρήνη Κεσογλίδου
είναι η μοναχοκόρη του Βασίλη Καρρά και της Χριστίνας Κεσογλίδου και η μεγάλη αγάπη του τραγουδιστή, ο οποίος ποτέ δεν έκρυψε την αδυναμία του προς εκείνη. Ο λαϊκός τραγουδιστής έφτιαξε πριν από αρκετά χρόνια το «χωριό της Ειρήνης» στην πλαγιά του Λόφου Καρδίας στη Θεσσαλονίκη, με θέα στον Θερμαϊκό. Η έκταση είναι περιστοιχισμένη από 3.500 δέντρα και όλα είναι φτιαγμένα με μεράκι και αγάπη.

Στο «χωριό της Ειρήνης» είχε πραγματοποιηθεί η δεξίωση για το γάμο της κόρης του Βασίλη Καρρά, το 2019. Ο αείμνηστος τραγουδιστής, παρότι είχε διαγράψει μια τεράστια και λαμπρή καριέρα, προσπαθούσε να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και να ζει με ηρεμία μαζί με τα αγαπημένα του πρόσωπα. Εκεί ο σπουδαίος ερμηνευτής δημιούργησε ένα παραδοσιακό ελληνικό χωριό με έντονα λαογραφικά στοιχεία, που πήρε το όνομά του από τη μεγάλη αγάπη του, την κόρη του.

Έφτιαξε έναν επίγειο παράδεισο

Μάλιστα, εδώ και μία δεκαετία το μέρος έχει γίνει πόλος έλξης των φίλων του, αλλά και του κόσμου, που το επιλέγουν για αποδράσεις, για γάμους, βαπτίσεις και τις ιδιαίτερες προσωπικές τους στιγμές. Με πολύ μεράκι και αγάπη, και βάζοντας βαθιά το χέρι στην τσέπη, έφτιαξε έναν επίγειο παράδεισο, που διέθετε πισίνες, γήπεδα τένις, πάρκινγκ 4.000 θέσεων, αίθουσες εκδηλώσεων, εστιατόριο, λαογραφικό μουσείο και έδινε τη δυνατότητα στους επισκέπτες του να ανακαλύψουν την καλλιέργεια λαχανικών αλλά και την εκτροφή ζώων. Όπως είχε πει σε συνέντευξή του, τα τελευταία χρόνια το κτήμα το διαχειρίζεται η κόρη του Ειρήνη, που παντρεύτηκε τον Λάμπρο Αντράλα.

«Η κόρη μου ασχολείται με το χωριό “Ειρήνη”. Εγώ της είπα τις δυσκολίες και την αλήθεια για τη ζωή του καλλιτέχνη. Είναι θέμα δικό της το τι θα επιλέξει να κάνει τελικά. Πάντως, ναι… είμαι χαζομπαμπάς!» είχε δηλώσει ο Βασίλης Καρράς σε παλαιότερη συνέντευξή του. Επίσης, όταν τον είχαν ρωτήσει τι περιμένει πια από το ζωή του, είχε απαντήσει με ένα πλατύ χαμόγελο: «Ένα εγγονάκι».


Η φάρμα στο Κοκκινοχώρι

Το «χωριό της Ειρήνης» δεν είναι το μοναδικό κτήμα που είχε ο Βασίλης Καρράς. Στους πρόποδες του Παγγαίου, στο χωριό του, το Κοκκινοχώρι Καβάλας, εκεί όπου έγινε και η ταφή του, σε μια έκταση 100 στρεμμάτων ο τραγουδιστής είχε φτιάξει τη «Φάρμα Καρρά».

Ήταν το καταφύγιο του αγαπημένου καλλιτέχνη κι εκεί παρήγε τα δικά του προϊόντα, για τα οποία μάλιστα ήταν πολύ υπερήφανος, κυρίως γα το εξαιρετικό ελαιόλαδο, το οποίο έχει λάβει διακρίσεις σε διεθνείς διαγωνισμούς και είναι γνωστό για την πλούσια γεύση και τα οφέλη του για την υγεία.

Κατά τη διάρκεια της περιόδου της καραντίνας του κορονοϊού, όταν τα νυχτερινά μαγαζιά ήταν κλειστά, ο τραγουδιστής είχε την ευκαιρία να επιστρέψει στη γη και να αφιερωθεί σε αυτήν με πάθος. Και αυτό δεν ήταν απλώς ένα χόμπι για το μεγάλο καλλιτέχνη.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «Ontime»

Google News icon
Ακολουθήστε τα parapolitika.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση.
Facebook icon
Ακολουθήστε μας στο facebook
Instagram icon
Ακολουθήστε μας στο Instagram


Source link

Related posts

“Μείναμε χωρίς δουλειά, ήταν ξαφνικό. Το μόνο που έχω να πω…”

Ένα εντυπωσιακό γλύκισμα του δρόμου! Θα το δοκιμάζατε; vid

“Δεν μπορώ να σας περιγράψω πόσο πολύ χαίρομαι”

Αφήστε ένα σχόλιο