AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Life Style

Η Μαρία Αλιφέρη αποκαλύπτει την ηλικία της και τον λόγο που δεν έχει κάνει αισθητικές επεμβάσεις

[ad_1]

Η Μαρία Αλιφέρη με εξομολογητική διάθεση και αφοπλιστική ειλικρίνεια μίλησε στο περιοδικό ΟΚ για τη σχέση της με τον χρόνο, αλλά και την προσωπική της ζωή.

Μάλιστα, η ηθοποιός αποκάλυψε και την ηλικία της, αφήνοντας μας άφωνες αφού μοιάζει μικρότερη.

«Είμαι 73 κλεισμένα. Από ποιον να κρυφτώ; Από τον εαυτό μου; Εγώ τα ξέρω τα χρόνια μου, είμαι απολύτως συμφιλιωμένη με τον χρόνο. Και δεν έχω παρέμβει, το λέω αλήθεια. Αν κάποιος νιώθει καλά να αλλάξει κάτι πάνω του, να το κάνει. Για μένα το θέμα είναι να γαληνεύει και η ψυχή, να πηγαίνει ο μέσα δρόμος μαζί με τον έξω», δηλώνει η Μαρία Αλιφέρη.

Για το γεγονός ότι η προσωπίκή της ζωή δεν ήταν ποτέ στο επίκεντρο της δημοσιότητας, ανέφερε: «Ποτέ δεν έχω μιλήσει για τους έρωτές μου. Δεν θα βρεις να απαντάω σε καμία συνέντευξή μου. Δεν πρόβαλα ποτέ τις σχέσεις μου και θέλω να πω ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στους δημοσιογράφους που δεν με ενόχλησαν», τονίζει η γνωστή ηθοποιός.

«Η μισή λειτουργώ με συντροφικότητα και η άλλη μισή θέλω χρόνο με τον εαυτό μου. Θέλω και τις στιγμές που κάνω κουβέντα με τον εαυτό μου. Μια σχέση είναι πολύ δύσκολο να συμβεί», πρόσθεσε σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Μαρία Αλιφέρη.

Και συμπλήρωσε: «Είναι λαχείο να περπατήσουν μαζί δύο ξένοι. Όλα τα άλλα τα παλεύεις: να βρεις μια δουλειά, να διαβάσεις και να σπουδάσεις, όλα μπορείς να τα καταφέρεις, αλλά αυτό τι; Να βγεις και να «κυνηγήσεις» έναν άνθρωπο; Είναι να σου λάχει. Δεν κλείνω όμως την πόρτα πουθενά».

Διαβάστε επίσης

Η Καίτη Φίνου ξεσπά για τον Σταμάτη Γαρδέλη

Βρήκαμε το υγιεινό σνακ με το οποίο θα καλύψουμε την επιθυμία για σοκολάτα!


[ad_2]

Source link

Related posts

Η αιχμηρή ανάρτηση για την αποχώρηση από το Εθνικό Θέατρο

Αυτό τον ήχο δεν έχετε ξανακούσει να τον βγάζει σκύλος! Η απόγνωσή του γιατί… του κόβουν τα νύχια (video)

Δέσποινα Βανδή σε Μπισμπίκη: “Μη φύγεις”

Αφήστε ένα σχόλιο