AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Life Style

Η νέα ζωή του Γιώργου Σεϊταρίδη με τη μελισσοκομία και ο έρωτας που τον ηρεμεί

[ad_1]


Ο Γιώργος Σεϊταρίδης πριν από δέκα χρόνια πήρε την απόφαση να αφήσει για λίγο την τέχνη της υποκριτικής και να εγκατασταθεί μόνιμα στο χωριό του στο Πήλιο, μαζί με τη σύζυγό του Όλγα Θανασιά. «Επέλεξα να ζήσω σε ένα βουνό. Από τη μία έβλεπα το βουνό, από την άλλη το φεγγάρι, και κάτι μέσα μου μου είπε: “Εδώ θα ζήσεις εσύ”» ανέφερε ο ίδιος στο παρελθόν.

Ασχολείται με τα χωράφια, αλλά και τη μελισσοκομία, και παράγει τα δικά του προϊόντα. Έχει δικτυωθεί στο Πήλιο και έχει αποκτήσει φιλικές σχέσεις με τους ντόπιους. «Αν σας φέρει ο δρόμος σας στο Πήλιο, περάστε μια βόλτα από τον Αϊ-Γιάννη να δοκιμάσετε το μέλι μας. Σας περιμένουμε με χαρά!» έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα μιας φωτογραφίας που ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.




«Έκανα θέατρο, τηλεόραση, κινηματογράφο, αλλά μετά ένιωσα ότι είχα αδειάσει. Το θέατρο δεν είναι κάτι που μπορείς να δίνεις συνέχεια. Και είπα “φεύγω, πάω στο Πήλιο”. Οι άνθρωποι κάνουμε πορείες, όχι καριέρες. Δεν εγκατέλειψα ποτέ το θέατρο και την υποκριτική, απλά περιμένω κάτι που να με εκφράζει». Ο γνωστός ηθοποιός έχει αποκαλύψει επίσης πως οι προτάσεις από το χώρο του θεάματος δεν έχουν σταματήσει. «Εύχομαι να έρθει μια επαγγελματική πρόταση και να πω θέλω να κατέβω γι’ αυτό. Τώρα είμαι σε κάποιες συζητήσεις για μια δουλειά στην υποκριτική και σκέφτομαι μετά από δέκα χρόνια να κατέβω για λίγο από το βουνό για να επιστρέψω στην Αθήνα» είπε πρόσφατα.

«Το εύκολο και το δύσκολο το έχω αποβάλει από μέσα μου. Υπάρχει θέλω και δεν θέλω. Όταν γονατίζω, ξανασηκώνομαι, δεν με πτοούν οι κακουχίες. Η αγροτική ζωή έχει κόπο, έχει και πόνο. Μπορεί να έρθει ένα χιόνι και να σπάσει τις ελιές. Εδώ φροντίζω τα μελίσσια, ο κύριος όγκος της δουλειάς μου είναι σε αυτά στα κάστανα».

Αναφερόμενος στη σύζυγό του, είπε ότι είναι σύμμαχός του σε όλα: «Με την Όλγα γνωριστήκαμε και παντρευτήκαμε εδώ στην Αγία Μαρίνα. Είχαμε κάνει ένα θεατρικό εργαστήριο εδώ στο Πήλιο. Όταν είπα στη γυναίκα μου ότι θέλω να μείνουμε μόνιμα στο Πήλιο, δεν είπε αμέσως το “ναι”. Τώρα, όταν φτάνουμε στο αμήν και της λέω να τα μαζέψει να πάμε κάτω, εκείνη μου λέει να ηρεμήσω».



Ο Γιώργος Σεϊταρίδης είχε αποκαλύψει στο παρελθόν ότι του έχει γίνει και πρόταση από το «Survivor»: «Δεν κάνω πράγματα για τα χρήματα. Δελεάστηκα από τα μεγάλα ποσά του “Survivor”, έτσι είναι όταν δυσκολεύεσαι να βγάλεις το χειμώνα, αλλά έχω πίστη».


[ad_2]

Source link

Related posts

EL – Σοκαριστικό video: Φτερό αεροπλάνου παραλίγο να αποκεφαλίσει πιλότο

Έχετε δει ποτέ γάτα…Avenger; vid

«Μηλίτσα μου» στα… γιαπωνέζικα! Απολαύστε

Αφήστε ένα σχόλιο