AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Tips

Η Πρωτοψάλτη τραγούδησε «Πάμε στον Άδωνη για καφέ» χωρίς τη λέξη «χοντρή

[ad_1]

Δεν ξέρουμε αν έχεις παρατηρήσει τον χαμό που έχει ξεσπάσει στα social media σχετικά με την απόφαση της Άλκηστης Πρωτοψάλτη να αφαιρέσει τη λέξη «χοντρή» από το μεγάλο λαϊκό σουξέ «Πάμε στον Άδωνη για καφέ» που έχει γράψει ο Σταμάτης Κραουνάκης. Όλα ξεκίνησαν από την εμφάνιση της γνωστής τραγουδίστριας στο Θέατρο Παλλάς το βράδυ της Τρίτης 14 Νοέμβρη, όταν κι επέλεξε να πει τους στίχους του τραγουδιού χωρίς τη λέξη «χοντρή» καταδικάζοντας το body shaming.

Ο Σταμάτης Κραουνάκης σχολίασε την απόφαση της κ. Πρωτοψάλτη κατόπιν σχετικών ερωτήσεων από δημοσιογράφους λέγοντας ότι: «θα απαντήσω για να μη λυσσάξετε. Ο κάθε ερμηνευτής, στη ζωντανή απόδοση των τραγουδιών, έχει το δικαίωμα να πειράξει οτιδήποτε. Εγώ όταν λέω το τραγούδι τη “χοντρή” τη δείχνω και όλες οι χοντρούλες από κάτω ενθουσιάζονται. Αυτό είναι μια προσωπική της άποψη, θεωρεί ότι κάτι φταίει και δεν κάνει να λέμε τους ανθρώπους χοντρούς κ.λπ. Αλλά το τραγούδι είναι 40 ετών και είναι αθώο. Εντάξει, ας κάνει ό,τι θέλει, δεν έχω κάτι εναντίον αυτού που κάνει».

Ο κ. Κραουνάκης ανέφερε ότι δεν έχει επικοινωνήσει με την κ. Πρωτοψάλτη, δηλώνοντας σχετικά πως: «μετά το φορτηγό του Δήμου Αθηναίων εγώ δεν επικοινωνώ με την κυρία Πρωτοψάλτη, ούτε εκείνη μαζί μου. Την αγαπώ και δεν με νοιάζει αν αφαίρεσε τη λέξη, είναι ένα τραγούδι χαριτωμένο, θα μπορούσε να προσθέσει και στίχο, δεν τρέχει τίποτα.

Λοιπόν, θα σας πω κάτι και κάντε το βούκινο. Αυτό το τραγούδι, αυτή η “χοντρή νευρικιά” είναι ένα πολύ συγκεκριμένο πρόσωπο. Που δεν υπάρχει περίπτωση να σας το αποκαλύψω, διότι είναι ένα αντρικό, πασίγνωστο πρόσωπο. Και το πρόσωπο ήταν η αιτία να γράψω αυτό το τραγούδι τότε».


[ad_2]

Source link

Related posts

Τελικά πόσα γεύματα είναι καλύτερο να καταναλώνεις μέσα στη μέρα;

Το ρόφημα που μπορείς να πίνεις κάθε μέρα για να κάψεις το έξτρα λίπος

5 απλά βήματα για μια ισορροπημένη διατροφή

Αφήστε ένα σχόλιο