AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Μεσολόγγι

Η πρώτη αντίδραση του κρεοπώλη μέσα από τα κρατητήρια: “Έχω καθαρά χέρια. Δεν έκανα εγώ το έγκλημα”, υποστήριξε

[ad_1]

Η πρώτη αντίδραση του κρεοπώλη μέσα από τα κρατητήρια: “Έχω καθαρά χέρια. Δεν έκανα εγώ το έγκλημα”, υποστήριξε


Συνεχίζει να επιμένει στην αθωότητά του ο 50χρονος κρεοπώλης, λέγοντας πως δεν είναι αυτός ο φονιάς του Μπάμπη Κούτσικου, “έχω καθαρά χέρια. Δεν έκανα εγώ το έγκλημα”, υποστήριξε

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του tempo24 ο κατηγορούμενος , που βρίσκεται από το βράδυ της Δευτέρας στα κρατητήρια της Πάτρας, είχε την πρώτη ουσιαστικά αντίδραση από την ώρα που βρέθηκε το πτώμα του φίλου του και ολοκληρώθηκε η κατάθεσή του στις δικαστικές αρχές, είπε σε αστυνομικούς που τον ρώτησαν για την υπόθεση “έχω καθαρά χέρια. Δεν έκανα εγώ το έγκλημα”, υποστήριξε.

Ωστόσο, παραδέχθηκε πως βρέθηκε την μοιραία βραδιά στην περιοχή που εντοπίστηκε το πτώμα του 30χρονου, μαζί με τον Μπάμπη.

Στο μεταξύ συνεννοήσεις γίνοτναι από το πρωΐ μεταξύ των αστυνομικών και του γραφείου της ανακρίτριας Μεσολογγίου, που έχει αναλάβει την υπόθεση, για να διαπιστωθεί εάν ο κρεοπώλης θα μεταφερθεί στο δικαστήρια και πάλι για συμπληρωματική κατάθεση, ή θα γίνει μεταγωγή του στις φυλακές Κορυδαλλού, όπου και θα προφυλακιστεί μετά τη σύμφφωνη γνώμη ανακριτκη΄και εισαγγελά , ύστερα από την 7ωρη κατέθεση του 50χρονος κατηγορούμενου.

tempo24.news

Ζαρίφη: «Σταμάτησα το πρωινό, γιατί η υγεία μου από κάποιο σημείο και μετά παρέπαιε»


[ad_2]

Related posts

Επίσκεψη των μαθητών της Παλαμαϊκής Σχολής (1ου Γυμνασίου Μεσολογγίου) στη Βουλή των Ελλήνων

aitoloakarnanianews

Μεσολόγγι: Μαζική συμμετοχή στο συλλαλητήριο για το Πρωτοδικείο (video – εικόνες)

aitoloakarnanianews

Μεσολόγγι : Η Λαϊκή Συσπείρωση ζητά μέτρα για το υδρόθειο στην λιμνοθάλασσα

aitoloakarnanianews

Αφήστε ένα σχόλιο