AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Life Style

Η σερβιτόρα κάτοχος αθλητικού ρεκόρ Κέιτ Μίντλετον – Τα 10 “μυστικά” της πριγκίπισσας που αποκάλυψε το People (Εικόνες & Βίντεο)

[ad_1]

Η Κέιτ Μίντλετον είναι από τα πιο δημοφιλή πρόσωπα της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας – Οι 10 άγνωστες πτυχές της ζωής της, όπως της αποκάλυψε το People, με αφορμή τα 41α γενέθλιά της

Τα 42 της χρόνια έκλεισε την Τρίτη (9/1/2024) η πριγκίπισσα της Ουαλίας Κέιτ Μίντλετον, η οποία είναι από τα ιδιαίτερα αγαπητά μέλη της βασιλικής οικογένειας στη Βρετανία. Η ίδια είναι μια πολυσχιδής και ιδιαίτερα δυναμική προσωπικότητα. Το περιοδικό People συγκέντρωσε 10 άγνωστες πτυχές της προσωπικότητάς της, από το γεγονός ότι βάφτηκε μόνη στο γάμο της, το ρεκόρ στον σχολικό αθλητισμό που κατέχει ως σήμερα, αλλά και το γεγονός ότι εργάστηκε για κάποιο διάστημα ως σερβιτόρα.

Κέιτ Μίντλετον: Αυτές είναι οι 10 άγνωστες πτυχές της ζωής της σύμφωνα με το People

  1. Η Κέιτ Μίντλετον έζησε στην Ιορδανία ως παιδί

Γεννήθηκε στο Reading της Αγγλίας το 1982. Σε ηλικία 2 ετών, μετακόμισε με την οικογένειά της στο Αμμάν της Ιορδανίας, για τη δουλειά του πατέρα της Michael Middleton στη British Airways. Η οικογένεια Μίντλετον έζησε στο εξωτερικό για δυόμισι χρόνια και η μελλοντική πριγκίπισσα παρακολούθησε το νηπιαγωγείο εκεί.

  1. Η ίδια και η αδελφή της Πίπα είχαν ψευδώνυμα

Η Κέιτ και η μικρότερη αδερφή της, Πίπα Μίντλετον, είχαν κάποτε παρόμοια ψευδώνυμα! Η ίδια έκανε την αποκάλυψη επισκεπτόμενη το παλιό της σχολείο, το St. Andrew’s School στο Pangbourne, πριν από μια δεκαετία. Η Κέιτ ρώτησε τους νεαρούς μαθητές αν είχαν κατοικίδια στην τάξη και θυμήθηκε τα ονόματα που είχε δώσει στα παιδικά της ινδικά χοιρίδια. «Υπήρχε ένα που λεγόταν Pip και ένα που λεγόταν Squeak, γιατί η αδερφή μου λεγόταν Pippa και εγώ ήμουν η Squeak», είπε η Κέιτ, σύμφωνα με τη Mirror.


  1. Κέρδισε το βραβείο του Δούκα του Εδιμβούργου

Η Κέιτ είχε μια ιδιαίτερη σχέση με τον πρίγκιπα Φίλιππο πριν ενταχθεί στη βασιλική οικογένεια. Ενώ φοιτούσε στο Marlborough College, συμμετείχε στο βραβείο Duke of Edinburgh, ένα πρόγραμμα για τη νεολαία που ιδρύθηκε από τον πρίγκιπα Φίλιππο, τον παππού του μελλοντικού της συζύγου, πρίγκιπα Γουίλιαμ.

«Το βραβείο του Δούκα του Εδιμβούργου είναι ένας πολύ καλός τρόπος για τους νέους να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση, να μάθουν νέες δεξιότητες, να εργαστούν ως μέλη μιας ομάδας και να διασκεδάσουν στην πορεία», είπε αργότερα. «Ενώ η απόκτηση του Χρυσού Βραβείου μου ήταν προκλητική κατά καιρούς, είναι μια από τις πιο αξέχαστες εμπειρίες μου από την ενηλικίωσή μου και δεν θα μπορούσα να το συστήσω περισσότερο».

  1. Έθεσε και διατηρεί ακόμη ρεκόρ σχολικού αθλητισμού

Η πριγκίπισσα Κέιτ μεγάλωσε παίζοντας αθλήματα, ιδιαίτερα άλμα εις ύψος, σύμφωνα με την επίσημη βιογραφία της από το παλάτι. Ενώ εγγράφηκε στη σχολή του Αγίου Ανδρέα, όπου φοίτησε από την ηλικία των 4 έως 13 ετών, κατέγραψε ρεκόρ στον αγώνα στίβου που εξακολουθεί να ισχύει μέχρι σήμερα, ανέφερε η Mirror.

  1. Έκανε ένα χρόνο «διάλειμμα» πριν το Πανεπιστήμιο

Μετά την αποφοίτησή της από το Marlborough το 2000, η Kέιτ είχε έναν χρόνο κενό. Εκείνη την περίοδο, σπούδασε στο Βρετανικό Ινστιτούτο στη Φλωρεντία, ταξίδεψε στη Χιλή για να κάνει φιλανθρωπικό έργο με τη Raleigh International και κωπηλατούσε με το πλήρωμα του Round the World Challenge στο στενό Solent.

Γράφτηκε στο Πανεπιστήμιο του St. Andrews στο Εδιμβούργο της Σκωτίας, τον επόμενο χρόνο και συνάντησε τον πρίγκιπα Ουίλιαμ εκεί λίγο μετά.

  1. Εργάστηκε για λίγο ως σερβιτόρα

Όπως πολλοί φοιτητές, η Κέιτ δούλευε ενώ σπούδαζε. Στην ειδική εκπομπή του BBC A Berry Royal Christmas το 2019, αποκάλυψε ότι εργάστηκε για λίγο ως σερβιτόρα και αστειεύτηκε ότι δεν ήταν πολύ καλή σε αυτό!

Αφού σέρβιρε σε ένα μπαρ που διοργάνωσε η φιλανθρωπική οργάνωση Action on Addiction, η Κέιτ είπε ότι «μου θύμισε τις μέρες του πανεπιστημίου μου όταν έκανα για λίγο τη σερβιτόρα», ανέφερε το BBC. Όταν ρωτήθηκε από τον πρώην κριτή του The Great British Baking Show αν ήταν καλή στο ρόλο, η Kέιτ απάντησε: «Όχι, ήμουν τρομερή».

  1. Ήταν σε ομάδα κωπηλασίας γυναικών

Η Kέιτ και ο Ούλιαμ χώρισαν για λίγο τον Απρίλιο του 2007 και ξαναβρέθηκαν γύρω στον Ιούνιο. Κατά τη διάρκεια του χωρισμού τους, εντάχθηκε στο The Sisterhood, μια αποκλειστικά γυναικεία ομάδα που εκπαιδευόταν για να αγωνιστεί εναντίον μιας ανδρικής ομάδας και να συγκεντρώσει χρήματα για φιλανθρωπικούς σκοπούς, ανέφερε η The Telegraph.

«Η Κέιτ έχει κάνει όλη την προπόνηση και είναι πραγματικά αφοσιωμένη. Είναι σωματικά πολύ καλή. Αλλά είναι επίσης δυνατή ψυχικά», είπε το μέλος του πληρώματος Έμα Σέιλ.

Σύμφωνα με την The Telegraph, η αφοσίωση της Κέιτ της έδωσε «την πιο σκληρή δουλειά στη βάρκα». Ενώ οι άλλες γυναίκες κωπηλατούσαν, η μελλοντική πριγκίπισσα ήταν επιφορτισμένη με το τιμόνι και να δίνει οδηγίες. Δύο εβδομάδες πριν από τον μεγάλο αγώνα τον Αύγουστο, η Κέιτ αποσύρθηκε λόγω ανησυχιών για την ασφάλειά της, ανέφερε το BBC.

  1. Δεν είχε ποτέ αφίσα του πρίγκιπα Ουίλιαμ

Αν και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ ήταν ο πιο πολυπόθητος εργένης της γενιάς της, η πριγκίπισσα Κέιτ δεν είχε φωτογραφία του στον τοίχο της! Το ζευγάρι ανακοίνωσε τον αρραβώνα του τον Νοέμβριο του 2010 και η Κέιτ κατέρριψε τη φήμη ότι είχε μια αφίσα του πρίγκιπα στη συνοδευτική συνέντευξη στο ITV.

«Υπάρχει μια ιστορία που λέει ότι είχες μια φωτογραφία του στον τοίχο σου;» ρώτησε την Κέιτ ο δημοσιογράφος Τομ Μπράντμπι. «Θα ήθελε! Όχι, είχα τον τύπο του Levi’s στον τοίχο μου», γέλασε. «Όχι μια φωτογραφία του Ουίλιαμ. Συγγνώμη», είπε, χτυπώντας το γόνατο του τότε αρραβωνιαστικού της.

  1. Έκανε μόνη της το νυφικό μακιγιάζ

Τον Απρίλιο του 2011, το PEOPLE ανέφερε ότι η Κέιτ έκανε μερικά ιδιαίτερα μαθήματα με τη Λονδρέζα καλλιτέχνιδα μακιγιάζ Αραμπέλα Πρέστον ενόψει του βασιλικού της γάμου, αναδεικνύοντας τις ικανότητές της για να κάνει το δικό της μακιγιάζ τη μεγάλη της μέρα.

Ο διοργανωτής γάμων Mark Niemierko είπε στο PEOPLE οτι η Kέιτ είχε λάβει την απόφαση να «κρατήσει κάποια κανονικότητα» στη ζωή της.

  1. Φτιάχνει τις τούρτες γενεθλίων των παιδιών της


Η πριγκίπισσα έχει πει ότι φτιάχνει μόνη τις τούρτες γενεθλίων για τα τρία παιδιά της τον πρίγκιπα Τζορτζ 9 ετών, την πριγκίπισσα Σάρλοτ 7 ετών και τον πρίγκιπα Λούις, 4 ετών. Η βασιλική μαμά μοιράζεται την ιδιαίτερη παράδοση ενώ εμφανίζεται στο A Berry Royal Christmas το 2019 .

«Μου αρέσει να φτιάχνω το κέικ. Έχει γίνει παράδοση να ξενυχτάω μέχρι τα μεσάνυχτα με αστείες ποσότητες μείγματος κέικ και γλάσου και φτιάχνω πάρα πολύ» είπε σύμφωνα με το Hello! «Αλλά μου αρέσει αυτό»

Google News icon
Ακολουθήστε τα parapolitika.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση.
Facebook icon
Ακολουθήστε μας στο facebook
Instagram icon
Ακολουθήστε μας στο Instagram


[ad_2]

Source link

Related posts

Η αποκάλυψη για το γεγονός που την έχει πληγώσει – “Υπάρχουν χτυπήματα κάτω από τη μέση”

“Ο αδελφός μου σκοτώθηκε και διαμελίστηκε μπροστά μου από χειροβομβίδα που βρήκα εγώ”

Ο Σκωτσέζος που έκλεψε τις εντυπώσεις… έμαθε ελληνικά από την πεθερά του (Βίντεο)

Αφήστε ένα σχόλιο