AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Ελλαδα

Η στιγμή της εκτέλεσης του 44χρονου στο Νέο Κόσμο [vid] | Ειδησεις

[ad_1]

Ποιος ήταν ο Β. Ζαμπούνης που εκτελέστηκε με 97 σφαίρες στον Ν. ΚόσμοEπαγγελματίες – εκτελεστές φαίνεται ότι βρίσκονται πίσω από την δολοφονία – τα ξημερώματα σήμερα έξω από βενζινάδικο επί των οδών Φραντζή και Ηλία Ηλιού στο Νέο Κόσμο – του 44χρονου Βαγγέλη Ζαμπούνη, ο οποίος στο παρελθόν είχε κατηγορηθεί ως επικεφαλής εκβιαστών και για συμβόλαια θανάτου, εκτιμούν οι αστυνομικές αρχές.

Συγκεκριμένα, το Νοέμβριο του 2012 είχε κατηγορηθεί για τη συμμετοχή σε ομάδα εκβιαστών που δρούσε σε διάφορες περιοχές μεταξύ των οποίων του Χαϊδαρίου, της Γλυφάδας και του Πειραιά, ενώ το όνομα του είχε συμπεριληφθεί και σε δικογραφία με συνολικά 37 κατηγορούμενους το 2015.

Φέρεται επίσης να ήταν ύποπτος για συμμετοχή σε δολοφονίες ατόμων που δραστηριοποιούνταν στο χώρο της νύχτας

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα στοιχεία που συγκεντρώνει η Αστυνομία ενισχύουν το σενάριο ότι η δολοφονία αποτελούσε σε συμβόλαιο θανάτου, στο πλαίσιο ξεκαθαρίσματος μεταξύ νονών της νύχτας, ενώ η εκτέλεση του θύματος θεωρείται κομβική για την εξέλιξη του «πολέμου» στη νύχτα και όχι μόνο.

Το θύμα, γνωστός με το ψευδώνυμο «Ζαμπόν», είχε δεχτεί και άλλη δολοφονική απόπειρα το 2018 Ακτή Κονδύλη, στον Πειραιά. Οι δράστες – που επέβαιναν σε λευκό βαν Volkswagen Transporter το οποίο είχε κλαπεί στις 24 Οκτωβρίου του 2018 από το κέντρο της Αθήνας – τον είχαν πυροβολήσει καθώς έβγαινε από τα γραφεία της εταιρείας και επιβιβαζόταν στο αυτοκίνητό του, το οποίο ήταν σταθμευμένο ακριβώς απέναντι.

Ωστόσο, στάθηκε τυχερός, καθώς το καλάσνικοφ των επίδοξων εκτελεστών του έπαθε εμπλοκή και ο ίδιος τραυματίστηκε σε χέρια και πόδια, ενώ άλαβε σύντομα και τις πρώτες βοήθειες.

Από το 2018 μέχρι και σήμερα ο Βαγγέλη Ζαμπούνη κυκλοφορούσε με θωρακισμένη BMW που παρόλα αυτά δεν κατάφερε να σταματήσει τον καταιγισμό σφαιρών. Επίσης, μετέφερε και οπλισμό, καθώς στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου του βρέθηκε καλάσνικοφ και στο τσαντάκι του είχε ένα πιστόλι τύπου glock με σφαίρες, τον οποίο δεν πρόλαβε να χρησιμοποιήσει.

[ad_2]

Source link

Related posts

Πόσα ξοδεύουν οι Έλληνες στο σούπερ μάρκετ: Χαμηλότερα από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο η χώρα | Ειδησεις

Στο opaponline.gr συμμετέχεις διαδικτυακά στην κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ για τα 2,8 εκατ. ευρώ | Ειδησεις

Πρώτη εμπλοκή για τη φρεγάτα «Ύδρα» στην επιχείρηση «Ασπίδες» | Ειδησεις

Αφήστε ένα σχόλιο