AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

«Η Στουτγκάρδη εξετάζει τον Ιωαννίδη του Παναθηναϊκού ως διάδοχο του Γκιρασί»

[ad_1]

O Φώτης Ιωαννίδης κάνει σεζόν καριέρας στον Παναθηναϊκό και σύμφωνα με το Kicker η Στουτγκάρδη τον έχει στην μεταγραφική της λίστα ως πιθανό διάδοχο του Σερχού Γκιρασί που βρίσκεται στο στόχαστρο κορυφαίων ευρωπαϊκών ομάδων.

Από χρονιά σε χρονιά προοδεύει, φέτος κάνει… θραύση στα ευρωπαϊκά παιχνίδια του Παναθηναϊκού και το όνομά του είναι λογικό να βρίσκεται στις λίστες σημαντικών ευρωπαϊκών συλλόγων. Ο Φώτης Ιωαννίδης πραγματοποιεί σεζόν καριέρας στο «τριφύλλι», έχοντας σκοράρει ήδη 8 γκολ και έχει προσφέρει και 4 ασίστ και σύμφωνα με το Kicker ο διεθνής φορ βρίσκεται στα ραντάρ της Στουτγκάρδης, η οποία είναι πιθανό να χάσει τον Σερχού Γκιρασί, ο οποίος «πυροβολεί» ασταμάτητα στη Bundesliga.

Το δημοσίευμα αναφέρει τα εξής:

«Μέχρι τώρα, η Στουτγκάρδη είχε υποθέσει ότι ο Γκιρασί πιθανότατα δεν θα έκανε χρήση της ρήτρας αποδέσμευσης πριν από το επόμενο καλοκαίρι. Μπορεί να απελευθερωθεί από το συμβόλαιό του, το οποίο έχει διάρκεια έως το τέλος Ιουνίου 2026, για ένα ποσό λίγο λιγότερο από 20 εκατομμύρια ευρώ. Τώρα ακόμη και ο Ιανουάριος φαίνεται πιθανός. Με παρόμοιους όρους.

Οι υπεύθυνοι αρνούνται να σχολιάσουν το θέμα. Ίσως για να αποφύγουν να δοθεί περισσότερη σημασία. Ωστόσο, η αναζήτηση διαδόχου βρίσκεται ήδη στα παρασκήνια. Η ομάδα της Στουτγάρδης έχει ενδιαφερθεί για έναν επιθετικό στην Ελλάδα: τον Φώτη Ιωαννίδη από τον Παναθηναϊκό.

Ο 23χρονος είναι ένας από τους ανερχόμενους επιθετικούς της πατρίδας του και έχει πετύχει οκτώ γκολ σε 20 παιχνίδια, τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο, για τον Παναθηναϊκό τη φετινή σεζόν. Ο ύψους 1,87 μ. Ιωαννίδης, γιος του πρώην εθνικού αμυντικού Βασιλείου Ιωαννίδη, έχει συμβόλαιο στο «τριφύλλι» μέχρι το 2027.

Και άλλοι σύλλογοι θα μπορούσαν να κοιτάξουν τον Έλληνα παίκτη. Συμπεριλαμβανομένης της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, η οποία έχει γεμάτο πορτοφόλι χάρη στα εκατομμύρια για τον Ραντάλ Κόλο Μουάνι, ο οποίος μετακόμισε στην Παρί Σεν Ζερμέν».

[ad_2]

Source link

Related posts

Μητσοτάκης για Μπακασέτα: «Βγάζω το καπέλο μου όταν ο αρχηγός της Εθνικής Ποδοσφαίρου βγαίνει και λέει ανοιχτά ότι πάλεψε με την κατάθλιψη»

Η θρυλική συνεργασία της Mazda με την Haribo

Λιάβας: «Είμαστε ομάδα, πρέπει όλοι να συνεισφέρουμε»

Αφήστε ένα σχόλιο