AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αγροτικα Νεα

Η Zespri ετοιμάζεται να επαναφέρει τον πήχη σε υψηλό επίπεδο στις εξαγωγές ακτινιδίων για το 2024

[ad_1]

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Zespri, Dan Mathieson, λέει ότι η βασική εστίαση φέτος είναι η παροχή σταθερά καλής ποιότητας φρούτων σε πελάτες και καταναλωτές καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, ώστε να μεγιστοποιηθεί η αξία που επιστρέφεται στους καλλιεργητές και τις κοινότητες.

«Ήταν ένα πολύ πιο σταθερό αναπτυσσόμενο περιβάλλον σε σύγκριση με τις τελευταίες δύο εποχές όταν οι καλλιεργητές αντιμετώπιζαν μια σειρά από προκλήσεις, συμπεριλαμβανομένου του αντίκτυπου του COVID-19, της σημαντικής έλλειψης εργατικού δυναμικού το 2022 και των πολλών κλιματικών γεγονότων που γνώρισε η Νέα Ζηλανδία το 2023. Ενώ είναι ακόμη νωρίς, η καλλιέργεια φαίνεται εξαιρετική και υπάρχει πολύς ενθουσιασμός και αισιοδοξία στη βιομηχανία. Αυτόν τον ενθουσιασμό μοιράζονται και οι πελάτες μας, οι οποίοι προσβλέπουν να έχουν πολύ περισσότερα ακτινίδια για να καλύψουν την ισχυρή ζήτηση που βλέπουμε στις αγορές μας».

Ο Mathieson λέει ότι η διαχείριση του αυξημένου όγκου φρούτων σε όλη την αλυσίδα εφοδιασμού και η παροχή σταθερά καλής ποιότητας φρούτων ήταν το βασικό μέλημα τους. «Προσπαθούμε να βεβαιωθούμε ότι επιτυγχάνουμε τη σωστή ισορροπία μεταξύ της ύπαρξης μιας καλής πηγής φρούτων πρώιμης περιόδου για να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες πωλήσεων, ώστε να μπορούμε να έχουμε μια συνεπή προσφορά προϊόντων κατά τη διάρκεια της σεζόν και να ελαχιστοποιήστε τα ποιοτικά προβλήματα στο τέλος της σεζόν».

Ο Mathieson είπε ότι η Zespri παρακολουθούσε στενά τη διακοπή της διεθνούς ναυσιπλοΐας, αν και η εταιρεία δεν επηρεάστηκε από τη διαταραχή στην Ερυθρά Θάλασσα.

Το Kiwi Brothers θα είναι και πάλι ένα κεντρικό κομμάτι των δραστηριοτήτων μάρκετινγκ αυτής της σεζόν για να βοηθήσει στη γρήγορη μεταφορά των φρούτων. «Οι ομάδες μάρκετινγκ μας εργάζονται πολύ σκληρά για την ανάπτυξη μιας σειράς εξαιρετικών καμπανιών που βασίζονται στη βραβευμένη μας Kiwi Brothers για να διασφαλίσουμε ότι είμαστε σε θέση να διατηρήσουμε τα ποσοστά πωλήσεών μας σε υψηλά επίπεδα καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Μετά από μερικά δύσκολα χρόνια, υπάρχει πολύς ενθουσιασμός για τη χρονιά που έρχεται και είμαστε καλά προετοιμασμένοι καθώς ξεκινάμε τη σεζόν μέσω της συγκομιδής τις επόμενες εβδομάδες», λέει ο Mathieson.

[ad_2]

Source link

Related posts

Αναγκαστική προσγείωση αεροπλάνου της Lufthansa στη Ρόδο

Eπελαύνει η γρίπη των πτηνών στην Ευρώπη, πάνω από 65.000 κοτόπουλα θανατώνει η Ολλανδία

H Ρούλα Πισπιρίγκου θα παραμείνει στη φυλακή για ακόμα έξι μήνες

Αφήστε ένα σχόλιο