AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Ελλαδα

Θάνατος 17χρονου στη Βοιωτία: Σε διαθεσιμότητα ο αστυνομικός που τον τραυμάτισε θανάσιμα | Ειδησεις

[ad_1]

Σε βάρος του αστυνομικού σχηματίστηκε δικογραφία – Αύριο, Πέμπτη, αναμένεται να απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή Θήβας

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε, έπειτα από εντολή του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ., ο αστυνομικός ο οποίος κατηγορείται για τον θάνατο του 17χρονου Χρήστου στο Λιοντάρι Βοιωτίας.

Σε βάρος του αστυνομικού εκρεμμεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση, ενώ αύριο, Πέμπτη, το πρωί αναμένεται να απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή Θήβας.

Τα στοιχεία από τη νεκροψία-νεκροτομή

Υπενθυμίζεται πως χθες, Τρίτη, πραγματοποιήθηκε η νεκροτομή στη σορό του 17χρονου, από τον ιατροδικαστή Αθηνών Γιώργο Ντι Λέρνια, ο οποίος διαπίστωσε ένα διαμπερές τραύμα στον αριστερό αντίχειρα και ένα τυφλό τραύμα στον τράχηλο, με πύλη εισόδου αριστερά προς τα δεξιά. Η βολίδα βρέθηκε «σφηνωμένη» μεταξύ 4ου και 5ου σπονδύλου.

Ένα σημαντικό στοιχείο το οποίο θα προσπαθήσει να αξιοποιήσει η υπεράσπιση του αστυνομικού είναι η ύπαρξη κόκκων πυρίτιδας στον αριστερό αντίχειρα του θύματος, που αποδεικνύει πως το δάχτυλό του βρισκόταν είτε μπροστά στην κάννη είτε σε απόσταση χιλιοστών από αυτήν.

Τι αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Αστυνομία

Όπως αναφέρει η Αστυνομία σε ανακοίνωσή της: «Σε συνέχεια της από 12-11-2023 ανακοίνωσης σχετικά με το περιστατικό που έλαβε χώρα στην περιοχή της Βοιωτίας, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι τέθηκε σε διαθεσιμότητα ο αστυνομικός σε βάρος του οποίου είχε σχηματισθεί δικογραφία».

[ad_2]

Source link

Related posts

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου «Έλενα Βενιζέλου» για το σύστημα θέρμανσης | Ειδησεις

Εξάρχεια: Θρίλερ με το ζευγάρι που έκοψε τις φλέβες του-Το σημείωμα που άφησαν και τα σενάρια που εξετάζονται | Ειδησεις

Πατρινό Καρναβάλι 2024: Περισσότεροι από 60.000 καρναβαλιστές – Έκαψαν τον Βασιλιά Καρνάβαλο | Ειδησεις

Αφήστε ένα σχόλιο