AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Life Style

«Θέλω να έχω έναν θείο έρωτα, να είμαι ερωτευμένος με τον Ιησού Χριστό»

[ad_1]

Για τον έρωτα, αλλά και την κωμωδία μίλησε ο ηθοποιός Κώστας Αποστολάκης, σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

«Δεν μου έχει τύχει ποτέ να παίζω κωμωδία και να μη γελάει κάνεις. Τα κοινά είναι διαφορετικά και βλέπεις πως συνεννούνται οι άνθρωποι», ανέφερε αρχικά.

Αναφερόμενος σε θέματα, για τα οποία κάνει χιούμορ, σημείωσε: «Με θέματα που αφορούν την εκκλησία δεν θα κάνω ποτέ χιούμορ. Ήμουν έτοιμος να παρατήσω την υποκριτική και βρήκα ένα ποίημα στη μηχανή μου και το θεώρησα σημάδι για να μην το κάνω».

Όσον αφορά τα προσωπικά του, τόνισε: «Είμαι μόνος μου. Δεν το ξέρω, θα μου δοθεί απάντηση από αλλού, όχι από εμένα. Δεν θέλω να ερωτευτώ, γιατί ο έρωτας είναι ένα άχρηστο συναίσθημα. Ο έρωτας είναι ο πλήρης οδηγός της εξάρτησης. Εγώ θέλω να έχω θείο έρωτα, να είμαι ερωτευμένος με τον Ιησού Χριστό. Για την κόρη μου είναι αγάπη. Δεν ήμουν καλός μπαμπάς και έχω μετανοήσει. Γιατί το έχω μετανιώσει σημαίνει το κάνεις, μετανιώνεις, το ξανακάνεις, ξαναμετανιώνεις. Εγώ έχω ζητήσει τη συγχώρεση από τον Θεό».

Διαβάστε επίσης:

Πόσο χρειάζεται η καρδιά μας να ξεπεράσει έναν χωρισμό;

Hair scinification: Το trend για να έχεις good hair day κάθε μέρα!


[ad_2]

Source link

Related posts

EL – Πωλούνται σε δημοπρασία κιθάρες των Έρικ Κλάπτον και Κερτ Κομπέιν

Ήθελε να κάνει χορευτικό στην κουζίνα και το πλήρωσε ακριβά, vid

Έτσι τρολάρουν τον Μπάιντεν, vid

Αφήστε ένα σχόλιο