AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Δυτικη Ελλαδα

Θέρμο:Σε λίγο καιρό ολοκληρώνεται η κατασκήνωση της Αγίας Σοφίας/Πολλά τα οφέλη για την περιοχή

[ad_1]

Προχωρούν με γοργούς ρυθμούς οι εργασίες της κατασκήνωσης στην κοινότητα Αγίας Σοφίας του δήμου Θέρμου.

“Επισκέφτηκα σήμερα το εργοτάξιο της Κατασκήνωσης στην κοινότητα Αγίας Σοφίας όπου τοποθετούνται οι ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις στους Οικίσκους. Με την έγκριση του προϋπολογισμού του δήμου αρχίζουμε εκ νέου εργασίες στους χώρους υγιεινής.
Έχουμε δρόμο που θέλουμε να συντομεύσουμε για να φτάσουμε στο τέλος ενός ακόμη έργου , που θα σημάνει μια νέα αρχή για την δομή της Κατασκήνωσης”,” αναφέρει σε ανάρτησή του ο δήμαρχος Θέρμου, Σπύρος Κωνσταντάρας.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι πρόκειται για ένα έργο που το ήθελε και η τοπική κοινωνία για αυτό και ο Δήμαρχος έτρεξε τις σχετικές διαδικασίες αφού από το 1976 είχε να δεχθεί κατασκηνωτές η περιοχή και έτσι μετά από πενήντα περίπου χρόνια ο δήμος Θέρμου έκανε την υπέρβαση των δυνατοτήτων του .Το στοίχημα φαίνεται πως κερδίζεται , γιατί η ίδια η τοπική κοινωνία και η τοπική οικονομία θα κερδίσουν όταν λειτουργήσει η Κατασκήνωση.

Μάλιστα με την έναρξη λειτουργίας της Κατασκήνωσης θα δημιουργηθούν περίπου δέκα πέντε εποχιακές θέσεις απασχόλησης και πρόσθετο εισόδημα για τους επαγγελματίες λόγω των επισκεπτών- οικογενειών των ωφελούμενων , αλλά και τις προμήθειες αγαθών για την σίτιση των παιδιών .

Related posts

Σκιαδαρέσης σε Φαρμάκη: Να τοποθετείται δημόσια για την πολιτική συμπεριφορά συνεργατών σας στα του δικαστικού χάρτη

aitoloakarnanianews

«Δρω»: Οι προτάσεις για την Ο.Χ.Ε. -Διαδρομή Φύσης και Πολιτισμού Αιτωλοακαρνανίας

aitoloakarnanianews

Χιόνια σε πολλές περιοχές-νέα κακοκαιρία από σήμερα-Πού θα «χτυπήσει»

aitoloakarnanianews

Αφήστε ένα σχόλιο