AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Εθνικα

Θα βάλουν και το Στεφανοβίκειο στην «κατηγορία Άδωνι Γεωργιάδη»; Δύσκολο όσο κι αν το επιδιώκουν

[ad_1]

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος συναντήθηκε στο γραφείο του με τον Υφυπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας κ. Χρήστο Τριαντόπουλο, αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Δεν αναφέρεται βέβαια αν οι δυο τους συζήτησαν την …εξαφάνιση της 1ης Ταξιαρχίας Αεροπορίας Στρατού στο Στεφανοβίκειο, γεγονός που όσο κι αν η κυβέρνηση προσπαθεί να το εντάξει στην «κατηγορία Άδωνι Γεωργιάδη» -ποιος ασχολείται με αυτά;- παραμένει ένα ζήτημα για το οποίο θα πρέπει να δοθούν σαφείς απαντήσεις.

Όχι στους δημοσιογράφους ,αλλά στους φορολογούμενους πολίτες που έχουν πληρώσει ότι υπήρχε στο Στεφανοβίκειο. Τις απαντήσεις είναι υποχρεωμένοι να τις δώσουν όσοι διαχειρίστηκαν την «άμυνα» της βάσης έναντι της εκτός ορίων αλλά απολύτως προβλέψιμης κακοκαιρίας Daniel.

Ότι χάθηκε στο Στεφανοβίκειο πρέπει να αντικατασταθεί. Και το κόστος θα κληθούν πάλι να πληρώσουν οι φορολογούμενοι. Συνεπώς είναι τουλάχιστον αρρωστημένο να πιστεύουν κάποιοι , ότι η  υπόθεση αυτή θα μπει στην άκρη και κανένας δεν θα ασχοληθεί με το ποιοι ευθύνονται. Μπορεί να περάσει καιρός ,αλλά η …εξαφάνιση μιας ολόκληρης βάσης δεν μπορεί να ξεχαστεί…

[ad_2]

Source link

Related posts

Ο ΣΕΚΠΥ φέρνει την Ελληνική Αμυντική Βιομηχανία στην καρδιά της Ευρώπης

Άδεια Απουσίας και Δώρο Πάσχα 2024

aitoloakarnanianews

Η γη σείεται από τα τεθωρακισμένα οχήματα μάχης του Μηχανοκίνητου Πεζικού

aitoloakarnanianews

Αφήστε ένα σχόλιο