AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Υγεια

Θα σας λύσει τα χέρια! Πέντε έξυπνα κόλπα για να καθαρίσετε με φακελάκια τσαγιού!

[ad_1]

Έξυπνοι τρόποι να χρησιμοποιήσετε τα φακελάκια τσαγιού στην καθαριότητα του σπιτιού.

Δείτε πέντε χρήσεις του τσαγιού στη καθαριότητα του σπιτιού.

Το τσάι είναι από τα ροφήματα με την μεγαλύτερη κατανάλωση παγκοσμίως. Τον χειμώνα δεν λείπει από κανένα σπίτι, αυτό, ωστόσο, που ίσως δε γνωρίζατε είναι ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα φακελάκια τσαγιού και για την καθαριότητα του σπιτιού.

Τι μπορείτε να καθαρίσετε με τα φακελάκια τσαγιού

Ηλεκτρικές συσκευές κουζίνας

Ο φούρνος μικροκυμάτων και ο φούρνος της κουζίνας γεμίζουν εύκολα λεκέδες από υπολείμματα φαγητού και λίπη. Τι μπορείτε να κάνετε; Χρησιμοποιήστε ένα κρύο, χρησιμοποιημένο φακελάκι τσαγιού και τρίψτε τον φούρνο μικροκυμάτων εσωτερικά και το τζαμάκι της πόρτας. Κάντε το ίδιο και για την πόρτα του φούρνου της κουζίνας. Στη συνέχεια, σκουπίστε με χαρτί κουζίνας ή ένα πανί και η επιφάνεια δεν θα έχει πια ίχνος λεκέ ή δαχτυλιάς.

Τηγάνια, ταψιά και κατσαρόλες

Πρόκειται για ένα κόλπο που θα αγαπήσετε εάν έχετε κουραστεί να τρίβετε με τις ώρες για να φύγουν τα λίπη από τα σκεύη που έχετε χρησιμοποιήσει στο μαγείρεμα. Απλά γεμίστε τα με νερό και βάλτε μέσα στο κάθε σκεύος ένα, δύο ή τρία φακελάκια τσαγιού ανάλογα με το μέγεθός τους. Τα συστατικά του τσαγιού θα βοηθήσουν να ξεκολλήσουν από τα τοιχώματα και τον πάτο υπολείμματα φαγητού και τα λάδια και έτσι θα μπορείτε να τα καθαρίσετε πανεύκολα.

Το ψυγείο

Εξαφανίστε τις άσχημες μυρωδιές από το ψυγείο απλά τοποθετώντας ένα κρύο και χρησιμοποιημένο φακελάκι τσαγιού μέσα σε ένα μπολ σε κάποιο από τα ράφια.

Γυάλινες επιφάνειες

Με ένα χρησιμοποιημένο φακελάκι τσαγιού μπορείτε να καθαρίσετε τζάμια, καθρέφτες και κάθε άλλη γυάλινη επιφάνεια στο σπίτι. Τρίψτε με το φακελάκι την επιφάνεια που θέλετε και έπειτα σκουπίστε την με χαρτί κουζίνας ή χρησιμοποιώντας ένα πανί.

Ξύλινες επιφάνειες

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το φακελάκι τσαγιού και για το καθάρισμα του ξύλινου πατώματος ή των ξύλινων επίπλων. Βράστε ένα χρησιμοποιημένο φακελάκι τσαγιού ή δύο σε νερό και αφήστε το να κρυώσει. Στη συνέχεια, βουτήξτε το πανί που ξεσκονίζετε στο νερό, στύψτε το ώστε να είναι ελαφρώς υγρό και μετά σκουπίστε τα ξύλινα έπιπλά σας με αυτό.

(Με πληροφορίες από mothersblog. gr / idealhome.co. uk / photo: pixabay)


[ad_2]

Source link

Related posts

Μύθοι και αλήθειες για τη ρινοπλαστική

Είστε υποχόνδριοι; Από τι κινδυνεύει στ’ αλήθεια η υγεία σας

Η πρώιμη έναρξη της περιόδου συνδέεται με αυξημένο κίνδυνο διαβήτη και εγκεφαλικού, σύμφωνα με έρευνα

Αφήστε ένα σχόλιο