AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Θεοδοσουλάκης: «Επιστρέφω μετά από περίπου εννέα μήνες, νιώθω δυνατός» (vid)

[ad_1]

Ο Γιάννης Θεοδοσουλάκης του ΟΦΗ άφησε πίσω τον σοβαρό τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε και μίλησε για την επάνοδό του στα γήπεδα.

Ιδιαίτερες είναι οι τελευταίες ημέρες για τον Γιάννη Θεοδοσουλάκη, καθώς ο νεαρός επιθετικός του ΟΦΗ επέστρεψε γερός από έναν σοβαρό τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε και μάλιστα συμπεριλήφθηκε στην αποστολή σημερινού (3/1) αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Ο 19χρονος μίλησε στο κανάλι του club και σχολίασε πως «το 2024 μπαίνει για εμένα με τον καλύτερο τρόπο, επιστρέφω στα γήπεδα μετά από περίπου εννέα μήνες. Νιώθω πολύ δυνατός, γεμάτος αυτοπεποίθηση, ώστε να καταφέρω να δείξω αρκετά πράγματα στο γήπεδο. Το διάστημα που πέρασε ήταν αρκετά δύσκολο, αλλά ποτέ δεν τα παράτησα»,

Μετά ανέφερε πως «προσπαθούσα καθημερινά όσο μπορούσα να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό ώστε να πετύχω τον στόχο μου να γυρίσω όσο πιο δυνατός μπορώ, ήταν σίγουρα ένα δύσκολο διάστημα, έβλεπα για επτά μήνες την προπόνηση απ’ έξω. Πάντα στο μυαλό μου ήταν το πότε θα γυρίσω στην προπόνηση για να ξαναπαίξω το παιχνίδι που αγαπώ».

Μετά μίλησε για την ψυχολογία του όπου υπογράμμισε ότι «η ψυχολογία μετά από έναν τέτοιο τραυματισμό μπορεί να επηρεάσει κάποιους αθλητές, εμένα πιστεύω δεν με επηρέασε. Σε αυτό με βοήθησε πολύ η οικογένειά μου, διότι συζητώντας συνέχεια, βρήκαμε τα θετικά σε όλο αυτό το κομμάτι και να έχω ανεβασμένη ψυχολογία».

Κλείνοντας έκανε και ένα σχόλιο για το παιχνίδι της Θεσσαλονίκης. «Σίγουρα ο ΠΑΟΚ είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Αυτό όμως δεν πρέπει να μας επηρεάσει, πρέπει να πάμε αύριο στο γήπεδο, να δείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό και γιατί όχι να πάρουμε και ένα θετικό αποτέλεσμα».

[ad_2]

Source link

Related posts

Λιάσος: «Μία αδράνεια 10 λεπτών μας στοίχισε»

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Βραδινό το πρώτο ματς του Κυπέλλου

F1 – Φερστάπεν: «Ο επόμενος μου στόχος; 17, 18 νίκες, πραγματικά δεν ξέρω»

Αφήστε ένα σχόλιο