AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Θεσσαλονίκη: Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έξω από την Τούμπα!

[ad_1]

Έντονη είναι η παρουσία των ΜΑΤ έξω από το γήπεδο του ΠΑΟΚ, ενώ πέριξ του γηπέδου βρίσκονται και οπαδοί του «Δικεφάλου»

Συναγερμός έχει σημάνει στην Ελληνική Αστυνομία καθώς υπάρχουν πληροφορίες για κάθοδο οπαδών της Ντινάμο Ζάγκρεμπ ενόψει της ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ για τους 16 του Conference League. Πρόκειται για τους ίδιους οπαδούς που το περασμένο καλοκαίρι διέσχισαν σχεδόν όλη την Ελλάδα φτάνοντας μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου πραγματοποιήθηκε η δολοφονική επίθεση που στοίχισε τη ζωή στον οπαδό της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσούρη.

Παρά το γεγονός ότι η UEFA έχει απαγορεύσει τη μετακίνηση οπαδών και στους δύο αγώνες, υπάρχει έντονη ανησυχία για κάθοδο σκληροπυρηνικών οπαδών της κροατικής ομάδας στην πόλη για το παιχνίδι της Πέμπτης (13/03).

1

Έχει σημάνει ήδη συναγερμός στην ΕΛΑΣ καθώς από νωρίς το μεσημέρι κυκλοφορεί η πληροφορία που θέλει οπαδούς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ να κινούνται προς Θεσσαλονίκη μέσω Αλεξανδρούπολης ή ακόμα και να αναζητούν διάφορους τρόπους να φτάσουν στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με διαρροή σε οπαδικά φόρουμ.

Σύμφωνα με το Grtimes, από νωρίς σήμερα το βράδυ μάλιστα έξω από την Τούμπα είναι έντονη η παρουσία ΜΑΤ, ενώ πέριξ του γηπέδου βρίσκονται και οπαδοί του ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, Στην ΕΛΑΣ βρίσκονται άπαντες σε κόκκινο συναγερμό υπό το φόβο πιθανής καθόδου χούλιγκαν της Ντιναμό. Στόχος είναι να μην προσεγγίσουν την πόλη με κανένα τρόπο πολλώ δε μάλλον οδικώς. Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι δόθηκε και έκτακτο σήμα για προσαγωγές.

[ad_2]

Source link

Related posts

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 73-106: Σαρωτικός στην Πυλαία με 20/36 τρίποντα!

Καλαμάτα: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Κωτσόπουλου

Παναθηναϊκός: Με φορ τον Ιωαννίδη και τον Αράο στον άξονα

Αφήστε ένα σχόλιο