AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αστυνομικο Δελτιο

Θεσσαλονίκη: Καρέ – καρέ η ληστεία σε βάρος 75χρονης – Newsbomb – Ειδησεις

[ad_1]

Ο δράστης συνελήφθη για αυτήν την περίπτωση και άλλες δύο παρόμοιες ληστείες και καταδικάστηκε σε 11 χρόνια φυλάκισης.

Θύμα ληστείας έπεσε μια ηλικιωμένη, με τους αστυνομικούς να περνούν χειροπέδες στον δράστη, ο οποίος καταδικάστηκε σε 11 χρόνια φυλάκισης.

Ήταν Μάιος του 2022 με το ρολόι να δείχνει κάποια λεπτά μετά τις 14:00. Η 75χρονη περπατούσε στο πεζοδρόμιο. Τότε ένας άνδρας έτρεξε κατά πάνω της και της επιτέθηκε.

Το θύμα της ληστείας περιέγραψε: «Ανέβαινα την Αγίας Σοφίας γύρω στις 2 το μεσημέρι κουρασμένη κιόλας από τη ζέστη, οπότε ξαφνικά αισθάνομαι ένα τράβηγμα τα μαλλιά μου από πίσω και με ρίχνει κάτω, βάζει το σπορτέξ στο στήθος μου πάνω και μου τραβούσε τα χρυσά».

Η ηλικιωμένη έπεσε στο έδαφος και τότε της έπεσε η τεχνητή οδοντοστοιχία στην απέναντι πλευρά του δρόμου. «Πέφτοντας είχα κάποια χτυπήματα αλλά εκείνο που θυμάμαι ήταν ότι η οδοντοστοιχία μου πετάχτηκε στο πεζοδρόμιο απέναντι».

Η γυναίκα έπεσε στο πεζοδρόμιο και ο δράστης επιχείρησε να πάρει τις χρυσές αλυσίδες που έχει δει στον λαιμό της. Πάλεψε να τις βγάλει όσο η 75χρονη πασχίζει να γλιτώσει από τα χέρια του.

«Δεν μπορούσα να φωνάξω βοήθεια. Έκλαιγα, βρέθηκα σε κατάσταση αμόκ. Ήταν το τράβηγμά του τόσο δυνατό. Λες και με ήξερε από χρόνια και ήθελε να με σκοτώσει. Με τόση μανία τραβούσε».

Ο δράστης συνελήφθη για αυτήν την περίπτωση και άλλες δύο παρόμοιες ληστείες και καταδικάστηκε σε 11 χρόνια φυλάκισης.


[ad_2]

Source link

Related posts

Σοκ στο Πέραμα: 5χρονη κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τον πατέρα της – Newsbomb – Ειδησεις

Ακρόπολη: Ανηλικοί δράστες απείλησαν 16χρονο – Τον ρώτησαν τι ομάδα είναι και πού μένει

Σπάτα: «Ήθελε κάτι να μου πει, αλλά δεν πρόλαβε» λέει φίλη του 19χρονου φοιτητή που βρέθηκε απαγχονισμένος

Αφήστε ένα σχόλιο