AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αστυνομικο Δελτιο

Θεσσαλονίκη: Οι έρευνες στο κινητό του συντρόφου της 41χρονης και οι εναντίον του καταγγελίες – Newsbomb – Ειδησεις

[ad_1]

Ραγδαίες φέρεται να είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της εξαφάνισης της 41χρονης εγκυου. Τι εξετάζουν οι Αρχές.

Το ημερολόγιο έδειχνε Πέμπτη 4 Ιανουαρίου όταν σήμανε συναγερμός στη Θεσσαλονίκη για την εξαφάνιση της 41χρονης εγκύου Γεωργίας Μουράτη. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από το «Χαμόγελο του Παιδιού», η 41χρονη αγνοείτο από την 1η Ιανουαρίου, όταν και εθεάθη για τελευταία φορά στην περιοχή της Καλαμαριάς.

Τα τελευταία 24ωρα οι εξελίξεις γύρω από την εξαφάνιση της 41χρονης Γεωργίας είμαι ραγδαίες, με όλους να μπαίνουν στο «μικροσκόπιο» των Αρχών. Ανάμεσα σε αυτούς και ο σύντροφός της, για τον οποίο καθημερινά βλέπουν το φως της δημοσιότητας διάφορες αποκαλύψεις για το παρελθόν του.

Οι καταγγελίες για ξυλοδαρμό

Τελευταία εξέλιξη που αφορά τον σύντροφο της 41χρονης Γεωργίας, είναι το βίαιο παρελθόν του. Σύμφωνα με τον ALPHA, στο παρελθόν είχε απασχολήσει και πάλι τις Αρχές, καθώς η αδερφή του τον είχε καταγγείλει στην αστυνομία για ξυλοδαρμό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, όπως είπε η αδερφή του, όταν σταμάτησε να του δίνει χρήματα, εκείνος έγινε βίαιος.

Την ίδια ώρα οι Αρχές προχώρησαν σε μια κίνηση που παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον καθώς απαγόρευσαν στον σύντροφο της 41χρονης να ταξιδέψει αεροπορικώς στην Αθήνα. Ο Άκης, όπως είναι το όνομά του, είχε κληθεί σε μεγάλο κανάλι της πρωτεύουσας ωστόσο η αστυνομία δεν του επέτρεψε να μπει στο αεροπλάνο και να φύγει από τη Θεσσαλονίκη.

Οι έρευνες στο κινητό του

Το τελευταίο 24ωρο στα χέρια των Αρχών είναι και το κινητό του συντρόφου της και στο οποίο όπως έχει γίνει γνωστό η 41χρονη φέρεται να του έγραψε το εξής μήνυμα: «Καλημέρα αγάπη μου… Έφτασα σπίτι, οπότε θα τα πούμε μετά. Να ξέρεις πως ξέρω ότι δε δουλεύεις πλέον λόγω του ψέματος που σου ζήτησα να πεις για να είμαστε παρέα. Θέλω να σου πω κάτι: σου πήρα λεφτά από το συρτάρι… Ξέρω ότι τα χρειάζεσαι, αλλά είναι ανάγκη. Θα σου πω από κοντά. Μη μου θυμώσεις σε παρακαλώ πολύ… Σε αγαπάω».

Ωστόσο, τα ειδικά στελέχη της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος λόγω έλλειψης σύγχρονης τεχνολογίας αδυνατούν να εντοπίσουν τυχόν διαγραμμένα μηνύματα. Έτσι αναμένεται τις επόμενες ώρες το κινητό του να σταλεί στα κεντρικά γραφεία των Εγκληματολογικών Ερευνών στην Αθήνα προκειμένου να «ξεσκονιστεί» το κινητό του σε βάθος ενώ είναι σίγουρο ότι εάν διαγράφηκαν μηνύματα, αυτά θα εντοπιστούν και θα ανακτηθούν.

Οι έρευνες στο σπίτι του Άκη

Μάλιστα, στελέχη της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών «ξεκσόνισαν» και το σπίτι του συντρόφου της 41χρονης, σε μια προσπάθεια να βρουν κάποιο στοιχείο. «Ψάξαμε για αποτυπώματα, για αίμα αλλά δεν βρέθηκε κάτι ιδιαίτερα σημαντικό» ανέφερε χαρακτηριστικά πηγή της Αστυνομίας.

Η αντεπίθεση του συντρόφου της 41χρονης

Την σιωπή του αποφάσισε να σπάσει τις τελευταίες ώρες ο σύντροφος της 41χρονης αγνοούμενης. Μιλώντας στο STAR, άφησε αιχμές κατά της οικογένειας της Γεωργίας, ενώ τόνισε ότι θα απαντήσει με μηνύσεις σε όσους τον κατηγορούν για την εξαφάνισή της.

«Ακούω πρώτη φορά σε εσάς πως με κατηγορούν στα social για δολοφόνο. Δεν θα δώσω σημασία στην παρούσα φάση. Το ζητούμενο είναι να μάθουμε που είναι η Γεωργίας. Δεν ξέρουμε ακόμη τι γίνεται», ανέφερε ο σύντροφος της 41χρονης και συμπλήρωσε: «Θα κάνω μηνύσεις εκεί που πρέπει και προς πάσα κατεύθυνση. Το σημαντικό είναι πως έχουμε την παρουσία ανθρώπου μετά την έρευνα στο σπίτι. Υπάρχουν μαρτυρίες που ήμουν».

Σχετικές ειδήσεις


[ad_2]

Source link

Related posts

Μέλη του Ρουβίκωνα μπήκαν σε Βουλή και Προεδρικό Μέγαρο! – Άνοιξαν πανό για τα Τέμπη

Μεσολόγγι: Η μαρτυρία του ανθρώπου που «ξετύλιξε το κουβάρι» της δολοφονίας του Μπάμπη

Μεσολόγγι: Σκότωσαν τον Μπάμπη Κούτσικο στο σημείο που βρέθηκε η σορός του – Newsbomb – Ειδησεις

Αφήστε ένα σχόλιο