AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αστυνομικο Δελτιο

Θεσσαλονίκη: «Στη φυλακή μέχρι να πεθάνουν» – Ξεσπούν οι γείτονες της εγκύου για τη δολοφονία – Newsbomb – Ειδησεις

[ad_1]

Όπως η κάθε μάνα κλαίει το παιδί της θα πρέπει και οι δολοφόνοι να μείνουν ισόβια μέσα στη φυλακή, λένε οι γείτονες της εγκύου 

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τη δολοφονία της εγκύου από τον σύντροφό της και τον 34χρονο φίλο του. Μάλιστα, όπως αναφέρει στο Newsbomb.gr γειτόνισσα της 41χρονης Γεωργίας κανείς δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη.

Της Φανής Χαρίση

«Τα ισόβια να ειναι ισόβια, να μείνουν μέσα μέχρι να πεθάνουν στη φυλακή», αναφέρει στο Newsbomb.gr, προσθέτοντας ότι – όπως η κάθε μάνα κλαίει το παιδί της- θα πρέπει και οι δολοφόνοι να μείνουν ισόβια μέσα στη φυλακή.

Η κυρία Ελένη τονίζει ότι η 41χρονη ήταν ευγενικό άτομο κι ότι τελευταία φορά που την είδε ηταν την δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων, όταν και αντάλλαξαν ευχές. «Την ρώτησα τι κάνει και μου είπε “πάρα πολύ καλά, κυρία Ελενη”».

Η γειτόνισσα της 41χρονης ανέφερε είχε δει μόνο μια φορά τον 39χρονο και δεν γνώριζε αν η οικογένεια έχει εντάσεις για τη σχέση που είχε η Γεωργία μαζί του. Η κυρία Ελένη τονισε οτι οι γονείς της Γεωργίας είναι θλιμμένοι και ότι η 13χρονη κόρη που είχε το θυμα «έχει ανάγκη τη μητέρα της».


[ad_2]

Source link

Related posts

Αττική: 31 συλλήψεις και 201 αφαιρέσεις αδειών οδήγησης μέσα σε 4 ημέρες

ΕΚΤΑΚΤΟ: Άγρια δολοφονία μητέρας και γιου στην Ηλιούπολη

Συλλήψεις αστυνομικού και ιδιώτη – Έστησαν απάτη με πρόσχημα τον εξωδικαστικό μηχανισμό – Newsbomb – Ειδησεις

Αφήστε ένα σχόλιο