AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Θρίλερ με την εξαφάνιση της 41χρονης εγκύου: Η μαρτυρία του συντρόφου της (vid)

[ad_1]

Τις βραδινές ώρες ο σύντροφός της είπε πως έπεσαν μαζί για ύπνο και το πρωί δεν την βρήκε στο πλευρό του.

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση με την εξαφάνιση της 41χρονης εγκύου από την Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.

Το Χαμόγελο του Παιδιού εξέδωσε Missing Alert για τη 41χρονη, το οποίο «παίζει» σε όλη τη Θεσσαλονίκη, στα ΚΤΕΛ και σε κάθε δημόσιο χώρο.
Συγκεκριμένα, η Γεωργία Μουράτη, εξαφανίστηκε την Πρωτοχρονιά

Η αποκαλυπτική μαρτυρία του συντρόφου της

Ο σύντροφος της μίλησε για μία σχέση που ήταν ανέφελη, μία ηρεμία που δεν προμήνυε την καταιγίδα που θα αναστάτωνε την ζωή της Γεωργίας και την δική του.

«Μου έστειλε μήνυμα και χάνονται τα ίχνη της. Το κινητό της κλειστό και παίρνω από τη μαμά της. Είχε πει στη μαμά της διαφορετικά πράγματα απ’ ότι σε μένα», είπε ο σύντροφός της.

Τις βραδινές ώρες ο σύντροφός της είπε πως έπεσαν μαζί για ύπνο και το πρωί δεν την βρήκε στο πλευρό του. Ένα μήνυμα που όπως είπε ο σύντροφος της Γεωργίας έλαβε στο κινητό του, έλεγε: «Να ξέρεις πως ξέρω ότι δεν δουλεύεις πλέον λόγω το ψέμα που σου ζήτησα να πεις για να είμαστε παρέα. Θέλω να σου κάτι: σου πήρα τα λεφτά από το συρτάρι. Ξέρω ότι τα χρειάζεσαι αλλά είναι ανάγκη… Θα σου πω από κοντά. Μην μου θυμώσεις σε παρακαλώ».

«Καταρχάς γιατί δεν με ξύπνησες; Δεύτερον τόσα λεφτά εσύ τι τα θες;», της απάντησε.

«Ασφαλώς μου πήραν το κινητό μου. Μέσα στο κινητό μου υπάρχουν στοιχεία που μπορούν να ερευνηθούν περαιτέρω», είπε ο σύντροφός της μιλώντας για τις έρευνες της αστυνομίας.

Η συμπεριφορά της από την άλλη μοιάζει ανεξήγητη θα πουν όσοι την ήξεραν. Ακόμα και ο εργοδότης της δεν είχε καταλάβει το παραμικρό. Η Γεωργία μάλιστα ως την τελευταία στιγμή ήταν στην δουλειά της πολύ τυπική. Έτσι το μυστήριο μεγαλώνει.

«Η Γεωργία εκείνη την ημέρα έπιανε 2.30 η ώρα δουλειά. Στις 2 συναδέλφους της που ήταν εδώ πέρα, ρώτησε αν ήρθε η Γεωργία και νομίζω ήρθε, κατά τις 2 η ώρα πρέπει να ήρθε εδώ πέρα. Αυτό γιατί η Γεωργία ήταν πολύ τυπική», ανέφερε ο εργοδότης της 41χρονης.

Ο σύντροφος της Γεωργίας που την αναζήτησε και στην εργασία της, της απευθύνει μήνυμα, αν βλέπει τηλεόραση το μήνυμα του θα φτάσει στην έγκυο γυναίκα και ίσως να οδηγήσει σε μία ευχάριστη εξέλιξη.

«Η σχέση μας ήταν πολύ καλή εννοείται. Σαν ζευγάρι είχαμε τις προστριβές μας. Θα κάνω τα πάντα για να την βρω, θα βάλω και ιδιωτικό ερευνητή. Την έχω ψάξει παντού και έχω ρωτήσει και τις φίλες της», ανέφερε ο σύντροφος της.

[ad_2]

Source link

Related posts

Μπακς: Γιέργκερ και Καλαμιάν οι βοηθοί του Ντικ Ρίβερς

ΠΑΟΚ: Αν θέλει και μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα… | Blog – Δημήτρης Τσορμπατζόγλου

Μαραντόνα: Ορίστηκε η δίκη των οκτώ κατηγορούμενων για την εξιχνίαση του θανάτου του

Αφήστε ένα σχόλιο