AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Μεσολόγγι

Θρίλερ στο Μεσολόγγι: Στον Εισαγγελέα σήμερα ο 50χρονος κρεοπώλης μετά την ολονύκτια κατάθεση στην Αστυνομία

[ad_1]

Θρίλερ στο Μεσολόγγι: Στον Εισαγγελέα σήμερα ο 50χρονος κρεοπώλης μετά την ολονύκτια κατάθεση στην Αστυνομία


Ενώ έχουμε ήδη φθάσει στην 14η ημέρα των ερευνών και κανένα ίχνος του 31χρονου Μπάμπη που εξαφανίστηκε στο Μεσολόγγι δεν έχει βρεθεί , καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις αναφορικά με τον 50χρονο κρεοπώλη που από την πρώτη στιγμή έχει βρεθεί στο “κάδρο” των υπόπτων.

Ο άνδρας κλήθηκε χθες λίγο πριν τις 8 το βράδυ και πάλι για συμπληρωματική κατάθεση στην Αστυνομία Μεσολογγίου, προκειμένου να του γίνουν κάποιες διευκρινιστικές ερωτήσεις, καθώς φαίνεται πως νέα στοιχεία έρχονται στο φως αναφορικά με την υπόθεση-θρίλερ.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κρεοπώλης παρέμεινε στην Αστυνομία όλη τη νύχτα και σήμερα το πρωΐ αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Τα πρόσωπα «κλειδιά» μαζί με τον αγνοούμενο Μπάμπη στο Μεσολόγγι είναι πέντε. Ο 50χρονος κρεοπώλης που βρίσκεται διαρκώς στο κάδρο της μεγάλης έρευνας, ο 36χρονος φίλος του που παρέδωσε το κινητό του τηλέφωνο στην αστυνομία και η σύζυγός του, μαζί με έναν 35χρονο άντρα, που φιλοξένησε τον κρεοπώλη στην ορεινή Ναυπακτία, λίγες ώρες από τη νύχτα που χάθηκαν τα ίχνη του 31χρονου.

Όλοι τους έχουν δεχθεί ερωτήσεις για τη δραματική υπόθεση, με τους αστυνομικούς να αξιολογούν τις απαντήσεις, σε αντιδιαστολή με τα στοιχεία που κατάφεραν να πάρουν στα χέρια τους.

Μήνυση

Στο μεταξύ χθες ο δικηγόρος που εκπροσωπεί τη μητέρα και τις δύο αδερφές του 31χρονου Μπάμπη, Κώστας Δημόπουλος, κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά κατά αγνώστων για εγκληματική ενέργεια, αλλά και μήνυση κατά του 50χρονου για ψευδομαρτυρία, για τις αντιφάσεις στις οποίες υπέπεσε στις καταθέσεις του.

tempo24.news

Σαμαρίνα – Γρεβενών: Κτηνωδία, πυροβόλησαν, σκότωσαν και τεμάχισαν πέντε άλογα!


[ad_2]

Related posts

Μεσολόγγι: Τροχαίο ατύχημα μεταξύ ΙΧ και μοτοσικλέτας

aitoloakarnanianews

Μεσολόγγι: Μια χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για την αγάπη και την τρυφερότητα την Κυριακή (17/12)

aitoloakarnanianews

Διάλεξη για το «άστρο των Χριστουγέννων» στο Μεσολόγγι την Κυριακή (17/12) – Εκδήλωση Αστρονομίας και στο Αγρίνιο

aitoloakarnanianews

Αφήστε ένα σχόλιο