AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Life Style

Θυμάστε τα «Κακά Κορίτσια»; Δείτε πώς είναι σήμερα (vid)

[ad_1]

Τα Κακά Κορίτσια ήταν ένα από τα μουσικά τρίο που μεσουράνησαν τη δεκαετία του ’90.  Τον τίτλο του συγκροτήματος είχε σκεφτεί και προτείνει ο παραγωγός του, Στέλιος Φωτιάδης, σύζυγος της Γλυκερίας.

Το συγκρότημα αποτελούσαν οι Ανθή Γιακουμέλου, η  Μαρία Σταρένιου και η Άντζελα Μαυρωτά, η οποία είναι στιχουργός και συνθέτης των τραγουδιών

Το πρώτο maxi single των Κακών Κοριτσιών κυκλοφόρησε το 1989, με τίτλο Μείνε Εδώ.Στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης κατέκτησαν την δεύτερη θέση με το τραγούδι Μείνε εδώ.Το 1990 κατέκτησαν πάλι τη δεύτερη θέση με το τραγούδι Απόψε θέλω ή ποτέ σε στίχους του Πάνου Φαλάρα.

Τα Κακά Κορίτσια μίλησαν στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα!» κι έκαναν μία αναδρομή στο χρόνο.

Η Άντζελα Μαυρώτα, αποκάλυψε πώς προέκυψε ο τίτλος της μεγάλης εμπορικής επιτυχίας τους: «Ο τίτλος ‘Ήρθες πάλι’ δεν ήταν πολύ ”πιασάρικο”, γι΄αυτό προστέθηκε στην παρένθεση ‘ο δολοφόνος’. Ο στίχος ”ήρθες πάλι πίσω σαν τον δολοφόνο που στον τόπο του εγκλήματος γυρνά” μου ήρθε επί τόπου ένα βράδυ».

Ενώ για γυρίσματα που έκαναν για το βιντεοκλίπ του τραγουδιού επεσήμανε ότι ήταν πολύ μπροστά για την εποχή του.

«Δουλεύαμε το προηγούμενο βράδυ, δεν κοιμηθήκαμε και πήγαμε το πρωί στην Βαρυμπόμπης για τα γυρίσματα του βιντεοκλίπ. Στα γυρίσματα η Ανθή μου ‘έκλεισε’ τα δάχτυλα στην πόρτα του αυτοκινήτου».

Και πρόσθεσε: «Το τραγούδι ‘Δολοφόνος’ ένιωσα ότι ήταν το τέλος της αναμονής, το μεγάλο ‘μπαμ’ που όλοι περιμένουμε στην καριέρα μας».

Δείτε το βίντεο που τραγουδούν τη μεγάλη τους επιτυχία a capella

Διαβάστε επίσης:

Ένα κόσμημα για την Καρυάτιδα…

Το masterpiece του Χριστόφορου Παπακαλιάτη για κορυφαίο ιρλανδικό ουίσκι


[ad_2]

Source link

Related posts

Δανάη Μπάρκα: Το φαντασμαγορικό πάρτι γενεθλίων

Ανατριχιαστικό video: Το φίδι που δάγκωσε τον εαυτό του…

Στον Λευκό Οίκο Ο Τζεφ Μπέζος και η Λόρεν Σάντσεζ στο δείπνο προς τιμήν του Ιάπωνα πρωθυπουργού

Αφήστε ένα σχόλιο