AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Tips

Ιδιοκτήτης καφέ διώχνει παιδί που κλαίει και διχάζει το Ίντερνετ

[ad_1]

Scream for ice cream.

Μια μητέρα από την Αυστραλία ενθάρρυνε το μποϊκοτάζ ενός τοπικού καταστήματος παγωτού, αφού ο ιδιοκτήτης του έδιωξε μια τετραμελή οικογένεια της οποίας τα παιδιά τσακώνονταν και φώναζαν για το ποιο θα φάει παγωτό.

Η Laura Edwards δημοσίευσε ένα βίντεο από το ιταλικό καφέ ενώ δήλωσε ότι η οικογένεια εκδιώχθηκε επειδή ένα από τα παιδιά έκλαιγε γοερά.

“Adelle’s Cafe – μην το υποστηρίζετε”, έγραψε η Edwards καθώς κινηματογραφούσε το εξωτερικό του καφέ. «Είναι σιχαμένοι. Μην υποστηρίζετε αυτή την επιχείρηση».

Όμως ο συνιδιοκτήτης του καφέ Adrian Dalloste δήλωσε ότι η Edwards δεν ήταν παρούσα στο περιστατικό, και τα παιδιά έκλαιγαν για 15 λεπτά, χωρίς κανένας να ασχολείται μαζί τους.

«Τα παιδιά νευρίασαν όταν τους είπαν ότι θα μοιράζονταν ένα παγωτό μεταξύ τους, ένα από τα παιδιά πέρασε μέσα από τον πάγκο και πέταξε ένα μπουκάλι στο πάτωμα», δήλωσε ο Dalloste.

Σύμφωνα με τον ίδιο, τα παιδιά έκλαιγαν τόσο δυνατά που ενοχλούσαν τους άλλους πελάτες.

«Για περίπου 15 λεπτά τα παιδιά έκλαιγαν και ούρλιαζαν, ενοχλώντας τους άλλους πελάτες που προσπαθούσαν να απολαύσουν το γεύμα τους», δήλωσε.

Το Ίντερνετ προφανώς διχάστηκε, με τα σχόλια στο αρχικό άρθρο της NY Post να τάσσονται υπέρ του ιδιοκτήτη.

«Μπράβο στον ιδιοκτήτη της επιχείρησης, θα έκανα ακριβώς το ίδιο πράγμα. Έχει καθήκον να φροντίσει να έχουν όλοι μια ευχάριστη εμπειρία. Έχω παιδιά και όταν ήταν μικρά, αν συνέχιζαν να κλαίνε και να φωνάζουν θα τα μάζευα», σχολίασε ένας χρήστης. 


[ad_2]

Source link

Related posts

Σημάδια ότι το μαγαζί είναι για digital nomads, όχι για εσένα

Υγιή οστά: Επαναφέρετε τα οστά σας στην κατάσταση που ήταν πριν από 20 χρόνια με αυτά τα 3 συστατικά!

Αυτοάνοσα νοσήματα και διατροφή – Tromaktiko.gr

Αφήστε ένα σχόλιο