AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Ιμπαγάσα: «Η νίκη είναι στη μνήμη του Γιώργου Δαρίβα, ενός ανθρώπου σύμβολο για τον Ολυμπιακό»

[ad_1]

Μετά τον Τάσο Σαπουντζή και ο Αριέλ Ιμπαγάσα αφιέρωσε τη νίκη του Ολυμπιακού Β’ κόντρα στον Παναθηναϊκό Β’ στον Γιώργο Δαρίβα.

Ο Ολυμπιακός Β’ έφυγε νικητής από το Ελ Πάσο όπου επικράτησε με 3-1 του Παναθηναϊκού Β‘ για τον Νότιο όμιλο της Superleague 2.

Ο Τάσος Σαπουντζής αφιέρωσε τη νίκη στον Γιώργο Δαρίβα που έφυγε από τη ζωή πριν λίγες μέρες και το ίδιο έκανε και ο Αριέλ Ιμπαγάσα σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι.

«Πρώτα απ’ όλα θέλουμε να αφιερώσουμε τη νίκη αυτή στη μνήμη του Γιώργου Δαρίβα, ενός ανθρώπου σύμβολο για τον Ολυμπιακό.

Είμαστε ικανοποιημένοι με τη νίκη. Πάντοτε είναι σημαντικό να επικρατείς στα ντέρμπι. Είχαμε τους ίδιους βαθμούς με τον αντίπαλο. Αν και δεν κάναμε καλό παιχνίδι, οι τρεις βαθμοί είναι σημαντικοί. Οι παίκτες μου έκαναν καλή δουλειά.

Δεν είχαμε αρκετά την κατοχή της μπάλας, αλλά σημειώσαμε γκολ αμέσως μετά την ισοφάριση, αρχικά με το πέναλτι και μετά με το τέρμα του Σαπουντζή.

Τα ντέρμπι τα δίνεις για να τα κερδίζεις και εμείς αυτό κάναμε. Αυτό είναι σημαντικό για εμένα. Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά για να βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο. Σκεφτόμαστε πλέον τον επόμενο αγώνα».

[ad_2]

Source link

Related posts

Πίστονς-Μπακς 135-141: Γλίτωσαν το κάζο τα «Ελάφια» (vid)

ΗΠΑ: Μαθητής χτύπησε με μανία καθηγήτριά του – Κινδυνεύει με 30 χρόνια φυλάκιση – Newsbomb – Ειδησεις

Τέρενς Ρος: Τέλος το μπάσκετ στα 32 του (vid)

Αφήστε ένα σχόλιο