AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Ιταλία: Μυστήριο με θάνατο σεφ

[ad_1]

Τραγική κατάληξη είχε στην Ιταλία μια ιστορία με πρωταγωνίστρια ιδιοκτήτρια πιτσαρίας, η οποία κατηγορήθηκε ότι δήθεν έστησε επεισόδιο με «πελάτη» που διαμαρτυρήθηκε για την παρουσία δίπλα του στο εστιατόριο ενός ζευγαριού γκέι και ενός παιδιού με αναπηρία, καθώς η 59χρονη Τζιοβάνα Πεντρέτι βρέθηκε νεκρή σε ποτάμι με τις ιταλικές αρχές να εξετάζουν και το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας.







Morta Giovanna Pedretti, la ristoratrice che rispose a una recensione su gay - Ore 14 del 15/01/2024



Όλα ξεκίνησαν μετά από απάντηση που έδωσε η Πεντρέτει σε πελάτη της πιτσαρίας ο οποίος διαμαρτυρήθηκε γιατί τον έβαλαν να κάτσει δίπλα σε ένα ζευγάρι γκέι και ένα παιδί με αναπηρία, στο οποίο η 59χρονη απάντησε, μεταξύ άλλων, ότι δεν είναι πλέον ευπρόσδεκτος στο εστιατόριό της.

Σύμφωνα, όμως, με ιταλικά δημοσιεύματα η 59χρονη κατασκεύασε τη διαμάχη αυτή με στόχο να προκαλέσει (θετική) συζήτηση για την πιτσαρία της. Οι κατηγορίες αυτές φέρονται να προκάλεσαν την αυτοκτονία της 59χρονης, η οποία βρέθηκε νεκρή το Σάββατο στις όχθες του ποταμού Λάμπρο σε μικρή απόσταση από το Μιλάνο.







italida-sef2

Όπως γράφει η Daily Mail, αρχικά βρέθηκε το αυτοκίνητο της σεφ, ενώ σε μικρή απόσταση εντοπίστηκε η σορός της, με τις πληροφορίες από την Ιταλία να αναφέρουν, πάντως, ότι δεν βρέθηκε σημείωμα αυτοκτονίας.

Η διαμάχη, με επίκεντρο την Πεντρέτι, ξεκίνησε το καλοκαίρι, όταν αναρτήθηκε ένα σχόλιο στη σελίδα της πιτσαρίας στο Facebook, στην οποία αναφέρονταν τα εξής: «Με έβαλαν να κάτσω δίπλα σε δύο γκέι άνδρες, δεν το πρόσεξα αμέσως γιατί ήταν σεμνοί, και ένα αγόρι σε αναπηρικό αμαξίδιο που έτρωγε με δυσκολία. Συγγνώμη, αλλά δεν ένιωσα άνετα».


[ad_2]

Source link

Related posts

Error 404 | gazzetta.gr

Βραζιλία: Καταρρέει βασανιστικά η Μποταφόγκο, προβάδισμα τίτλου για Παλμέιρας (vids)

Νικς: Άγνωστο πότε επιστρέφουν οι Ραντλ – Ανουνόμπι

Αφήστε ένα σχόλιο