AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Δυτικη Ελλαδα

Ιωάννα Τούνη: Δείχνει το αποτέλεσμα μετά την πλαστική στη μύτη – Ποιες άλλες celebrities έχουν κάνει

[ad_1]

Σε πλαστική στη μύτη υποβλήθηκε η Ιωάννα Τούνη και δεν δίστασε να δείξει το αποτέλεσμα στα social media, το βράδυ της Τρίτης.

Η influencer βρίσκεται στο νοσοκομείο, σε φάση αποθεραπείας, ενώ στο βίντεο διακρίνονται οι μώλωπες και οι επίδεσμοι. «Συμπεθέρες μου είμαι πτώμα. Τα λέμε αύριο, αν είμαι καλύτερα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πριν δύο ημέρες, η Ιωάννα Τούνη είχε αποκαλύψει για την επέμβαση, την οποία θα έκανε: «Ίσως θυμάστε ότι πριν από 9 χρόνια είχα κάνει επέμβαση στη μύτη μου. Ωστόσο λέω εδώ και χρόνια ότι θέλω να την κάνω ξανά γιατί δεν μου αρέσει το αποτέλεσμα. Ωστόσο, επειδή γενικά νιώθω άνετα με τον εαυτό μου, όλο το αναβάλλω. Αλλά τώρα είπα θα το κάνω. Έκανα ραντεβού και ο γιατρός μου είπε ότι υπάρχουν θέματα και αναπνευστικά και οπτικά και συμμετρικά κλπ».

..

Ιωάννα Τούνη – Ποιες επώνυμες έχουν πειράξει τη μύτη τους 

Η Ιωάννα Τούνη, βέβαια, δεν είναι η μόνη επώνυμη που το έχει τολμήσει… Η Ελένη Χατζίδου είναι από τις celebrities, που το έχει παραδεχτεί, δηλώνοντας: «Με ενοχλούσε η μύτη μου και νομίζω πως άκουγα και κάτι ψιθύρους για τη μύτη μου κατά καιρούς. Αυτοί οι ψίθυροι μεγάλωσαν όταν βγήκα στο γυαλί. Όταν τελείωσε το χειρουργείο, μου είχαν χορηγήσει τόσα πολλά παυσίπονα που δεν καταλάβαινα τίποτα. Το πρώτο βράδυ δεν κοιμήθηκα. Μετά συνηθίζεται και λίγο ο πόνος. Εκεί που φρίκαρα τελείως ήταν όταν μου έβγαλαν τα ειδικά βαμβακάκια που βάζουν στη μύτη. Εκτός από τον νάρθηκα. Έχασα τις αισθήσεις μου. Στο Dancing with the Stars ήμουν ενάμιση μήνα μετά την επέμβαση. Ήμουν αρκετά πρησμένη. Το 80% του αποτελέσματος το βλέπεις στο εξάμηνο περίπου».

«Ήμουν 17 χρόνων. Πέρα από τη μύτη, που ήταν χάλια, το πιο σημαντικό, και για αυτό υπέγραψαν οι γονείς μου να μπω στο χειρουργείο, δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Κοιμόμουν με τρία μαξιλάρια, είχα τόσο σοβαρό θέμα. Ροχάλιζα. Έκανα και πλαστική παράλληλα, γιατί ήταν ευκαιρία και ήταν πολύ άσχημη η μύτη μου. Μετά, τη σπάω. Έπεσα και τη χτύπησα και την ξανακάνω δεύτερη φορά. Οι περισσότεροι που κάνουν διάφραγμα έχουν έντονες μύτες και κάνουν και πλαστική. Όμως οι άνδρες κάνουν μόνο τα διάφραγμα και λένε δεν πειράζει», είπε η Κατερίνα Καινούργιου κατά το παρελθόν.

«Δεν έχω αλλάξει κάτι και θα σας πω ότι δεν έχω κάνει ποτέ, γιατί με ρωτάνε πολύ, προφανώς γιατί δεν έχω γαλλική μυτούλα, αλλά εμένα μου αρέσει η μύτη μου… Με ρωτούν αρκετοί εδώ και πολλά χρόνια. Κάποια στιγμή έχω απαντήσει και στην εκπομπή. Δεν έχω κάνει ποτέ πλαστική επέμβαση στη μύτη μου. Δεν έχω κάνει πλαστική επέμβαση, αλλά υπάρχει μια μέθοδος που ανακάλυψα και το έκανα πριν ενάμιση χρόνο σχεδόν. Βάζεις λίγο υαλουρονικό στη μύτη και διορθώνεται κάπως η καμπύλη που κάποια κορίτσια έχουμε. Γίνεται δηλαδή λίγο πιο ίσο. Είναι μια υπόθεση 2-3 λεπτών. Έχω κάνει αυτή τη μικρή διόρθωση με δύο τσιμπηματάκια. Αν αλλάξεις τη μύτη σου, αλλάζει όλο σου το πρόσωπο. Εγώ το φοβάμαι πάρα πολύ», έχει πει η Φαίη Σκορδά.

Related posts

Έλεγχοι της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας σε σούπερ μάρκετ-Πρόστιμο για διαφορετικές τιμές στο ράφι και στο ταμείο

aitoloakarnanianews

Σε Λευκάδα και Άκτιο ο Υφ. Υποδομών-Μεταφορών – Νίκος Ταχιάος/ Στο επίκεντρο οι οδικοί άξονες Άκτιο-Αμβρακία & Βόνιτσα-Λευκάδα και η υποθαλάσσια

aitoloakarnanianews

Πανελλαδικές: Στη δημοσιότητα οι Συντελεστές Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής 2024

aitoloakarnanianews

Αφήστε ένα σχόλιο