AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Κάνααν: «Αν μπει το πρώτο σουτ θα μπουν και τα επόμενα, αυτή είναι η φιλοσοφία μου»

[ad_1]

Στον τρόπο που αντιμετωπίζει τα χαμένα σουτ στάθηκε ο Αϊζάια Κάνααν, μετά τη μεγάλη επικράτηση του Ολυμπιακού επί της Μονακό για τη 19η αγωνιστική της EuroLeague.

Ο Αϊζάια Κάνααν πήρε… φωτιά σε άλλο ένα παιχνίδι και βοήθησε τα μέγιστα τον Ολυμπιακό στο να επικρατήσει της Μονακό. Ο Αμερικανός στάθηκε στις δηλώσεις του στον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει τα χαμένα σουτ της κάθε βραδιάς…

Οι δηλώσεις του Κάνααν

«Έχουμε ομάδα που μπορούν όλοι να είναι πρωταγωνιστές. Πιστεύω πως αν μπει το πρώτο σουτ θα μπουν και τα επόμενα. Αυτή είναι η φιλοσοφία μου. Ποτέ δε μένω σε ένα χαμένο σουτ. Είναι πολύ καλό για την ομάδα μας να έχουμε αυτές τις νίκες.

Εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλον και μπορούμε να παλέψουμε κόντρα σε οποιονδήποτε ομάδα. Δε ξεκινήσαμε καλά, αλλά αυτή τη στιγμή θεωρώ ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Αυτό είναι κομμάτι του να έχεις μια πολύ καλή ομάδα. Δε βασιζόμαστε σε έναν. Έχουμε βάθος στον πάγκο και εξαιρετικούς παίκτες. Μπορεί να είναι η βραδιά οποιουδήποτε σε οποιαδήποτε παιχνίδι. Έχουμε τη χημεία να αναδείξουμε διαφορετικούς πρωταγωνιστές σε κάθε ματς»

[ad_2]

Source link

Related posts

Παναθηναϊκός – Χουάνκαρ: Το πανηγυρικό του σχόλιο με ένα αυτί, μια καρδιά κι ένα τριφύλλι

ΟΦΗ: Η όμορφη κίνηση της ομάδας να επισκέπτεται σχολεία εκτός του Ηρακλείου (vid)

Ατρόμητη 89χρονη πρώην τραγουδίστρια έτρεψε σε φυγή ληστές: «Πήγε να μου κάνει κεφαλοκλείδωμα» (vid)

Αφήστε ένα σχόλιο