AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Ελλαδα

Καιρός: Ήπιος καιρός σήμερα – Αλλαγή σκηνικού από το Σάββατο, έντονο κρύο την Κυριακή | Ειδησεις

[ad_1]

Στην Αττική περιμένουμε ηλιοφάνεια και λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές κυρίως διευθύνσεις με εντάσεις 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 23 βαθμούς.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 2 έως 21 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 2 έως 23, στην Ήπειρο από 6 έως 22 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 5 έως 25, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 7 έως 23-25 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 10 έως 23 και στα νησιά του Αιγαίου από 12 έως 22-23 βαθμούς, ενώ στην Κρήτη οι μέγιστες θα φτάσουν στους 25-27 βαθμούς Κελσίου.

Στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν νοτιοδυτικοί άνεμοι με εντάσεις 3-5 μποφόρ, αλλά από το βράδυ στα βόρεια θα στραφούν σε βόρειους βορειοδυτικούς και θα ενισχυθούν στα 5-6 μποφόρ. Στο Νότιο Αιγαίο θα πνέουν άνεμοι δυτικών διευθύνσεων 4-5 μποφόρ. Στο Ιόνιο θα πνέουν επίσης άνεμοι δυτικών διευθύνσεων με εντάσεις 3-4 μποφόρ. Δυτικό ρεύμα με εντάσεις έως 6 μποφόρ θα επικρατήσει στον Κορινθιακό.

Στην Αττική περιμένουμε ηλιοφάνεια και λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές κυρίως διευθύνσεις με εντάσεις 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 23 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε λίγες νεφώσεις. Νωρίς το πρωί η ορατότητα θα είναι περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις ασθενείς, αλλά προς το βράδυ θα επικρατήσουν βορειοδυτικοί άνεμοι με εντάσεις 4-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 20 βαθμούς.

[ad_2]

Source link

Related posts

Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης: Εντοπίστηκε ύποπτο αντικείμενο – Σπεύδει το ΤΕΕΜ | Ειδησεις

Συγκλονίζει η μάνα του Μπάμπη: «Αν έχει λίγη ψυχή μέσα του να μου πει πού είναι το παιδί μου» | Ειδησεις

Αγρότες: Με τα τρακτέρ στην Αθήνα – «Πράσινο φως» της ΕΛΑΣ | Ειδησεις

Αφήστε ένα σχόλιο