AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Ελλαδα

Καιρός: Ξεκινά κακοκαιρία εξπρές – Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν [vid] | Ειδησεις

[ad_1]

Φθινοπωρινός θα είναι ο καιρός από την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου καθώς αναμένονται βροχές και σποραδικές καταιγίδες στις περισσότερες περιοχές της χώρας.

Φθινοπωρινός θα είναι ο καιρός από την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου καθώς αναμένονται βροχές και σποραδικές καταιγίδες στις περισσότερες περιοχές της χώρας.

Μάλιστα, το μεσημέρι της Πέμπτης, αναμένεται η ΕΜΥ να βγάλει έκτακτο δελτίο επιδείνωσης, όπως προανήγγειλε ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Κικίλιας.

Σχετικά με το ποιες περιοχές θα επηρεαστούν, ο Γιάννης Καλλιάνος προβλέπει ότι θα βρέχει κατά διαστήματα στα δυτικά της Πελοποννήσου, στα Επτάνησα, στην Ήπειρο, στην Δυτική Στερεά, στην Μακεδονία και στην Θράκη, αλλά και στην ορεινή Θεσσαλία και στο βορειοανατολικό Αιγαίο. Στα υπόλοιπα τμήματα της επικράτειας κατά διαστήματα οι νεφώσεις θα πυκνώνουν χωρίς να βρέξει.

Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου, τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα, δείχνουν ότι από τα ξημερώματα της Πέμπτης τα φαινόμενα θα ενταθούν στα δυτικά και βόρεια της χώρας, ενώ το Σάββατο θα υπάρχουν περάσματα βροχών από όλη τη χώρα.

Στην Αττική θα υπάρξουν διαστήματα με βροχές, ωστόσο δεν θα είναι έντονες. Αρκετό νερό θα πέσει στη δυτική και βόρεια Ελλάδα, με τους ισχυρούς νοτιάδες στα πελάγη να φτάνουν και τα 8 Μποφόρ.

[ad_2]

Source link

Related posts

Συννεφιές και πρόσκαιρες τοπικές βροχές σήμερα – Νέο κύμα κακοκαιρίας από αύριο | Ειδησεις

Θεσσαλονίκη: Σε κλίμα οδύνης η κηδεία της 41χρονης εγκύου [vid] | Ειδησεις

Έρρικα Πρεζεράκου: Ανέβασε φωτογραφία με το ακρωτηριασμένο δάχτυλο της | Ειδησεις

Αφήστε ένα σχόλιο