AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Καραχάλιος: «Δεν φτάνουν οι ισοπαλίες, νίκη με την Κηφισιά»

[ad_1]

Ο Ζήσης Καραχάλιος υπογράμμισε πως στον ΠΑΣ Γιάννινα μοιάζει ως… μονόδρομος πλέον να κερδίσει την επόμενη αγωνιστική την Κηφισιά στην Καισαριανή.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν ηττήθηκε χθες (3/12) στο Περιστέρι καθώς απέσπασε ισοπαλία 1-1 από τον Ατρόμητο, ο Ζήσης Καραχάλιος ωστόσο τόνισε πως στον «Αγιαξ της Ηπείρου» θα πρέπει να προσθέσουν και νίκες στο ενεργητικό τους, με σκοπό να ξεκολλήσουν από τις τελευταίες θέσεις. «Εδώ που φτάσαμε κοιτάμε κάθε ματς να το παλεύουμε και να παίρνουμε τη νίκη και αν δεν μπορούμε να κερδίσουμε, τουλάχιστον να μη χάνουμε. Νομίζω ότι το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, είχε πολλές εναλλαγές στις κατοχές, υπήρχαν αντεπιθέσεις και ευκαιρίες εκατέρωθεν. Στο τέλος στις λεπτομέρειες θα μπορούσαμε να το πάρουμε το ματς, αλλά τουλάχιστον αν δεν κερδίζουμε ας μη χάνουμε. Πάμε στην Κηφισιά τώρα να κερδίσουμε, γιατί πλέον δεν φτάνουν οι ισοπαλίες και οι καλές εμφανίσεις», είπε αρχικά ο 27χρονος χαφ στη NOVA.

Και μετά ρωτήθηκε τι πρέπει να διορθωθεί άμεσα στην ομάδα, με σκοπό να μην ανέβει στην κατάταξη. «Πρώτα απ’ όλα να δουλεύουμε περισσότερο στο γήπεδο, να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι σε όλες τις φάσεις, τα λεπτά και τα σημεία του παιχνιδιού και σε άμυνα, αλλά και σε επίθεση. Δουλειά και μόνο για να έρθουν τα αποτελέσματα».

[ad_2]

Source link

Related posts

Δήμαρχος Νέας Υόρκης: «Στην πόλη μπορούν να συμβούν τα πάντα… ακόμη και μια 11η Σεπτεμβρίου»

Στον Λεβαδειακό ως το 2027 ο Βήχος

Παναθηναϊκός: Ο Πάρις Λι συνάντησε μερικούς παλιούς γνώριμους στη Λυών (vid)

Αφήστε ένα σχόλιο