AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Καρβαλιάλ: «Οι παίκτες μας τα έδωσαν όλα, η αλλαγή του Αλεξανδρόπουλου ήταν για λόγους τακτικής»

[ad_1]

Ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε στη συνέντευξη Τύπου και για την αλλαγή του Αλεξανδρόπουλου και για τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού στον θεσμό του Κυπέλλου και το ματς του φαληρικού γηπέδου.

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ μετά την ήττα του Ολυμπιακού με 6-7 στα πέναλτι από τον Παναθηναϊκό στο Κύπελλο στο γήπεδο ΚαραΪσκάκη επισήμανε για:

Το εάν έχει σκεφτεί το… καταστροφικό σενάριο να μείνει εκτός Ευρώπης ο Ολυμπιακός μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο: Σε σχέση με σήμερα και το παιχνίδι αυτό οι παίκτες μας τα έδωσαν όλα. Θα μπορούσε ο Παναθηναϊκός να είχε σκοράρει στην αρχή αλλά μετά είχαμε πολλές ευκαιρίες να σκοράρουμε. Δυστυχώς όταν πηγαίνεις στα πέναλτι αυτό το σενάριο. Να κάνουμε ό,τι καλύτερο στο Πρωτάθλημα και το Conference League.

Το που κρίθηκε ο αγώνας και την αλλαγή του Αλεξανδρόπουλου: Ο Αλεξανδρόπουλος είναι είναι αλήθεια πώς είχε ενοχλήσεις στα πλευρά. Η αλλαγή του όμως έγινε για τακτικούς λόγους και για να είμαστε πιο επιθετικοί με Ποντένσε και Ναβάρο για να νικήσουμε. Προσπαθήσαμε να ενισχύσουμε και την άμυνα.

Το ότι ο Ολυμπιακός δεν ήταν καλός στο α’ μέρος: Δεν συμφωνώ με την παρατήρησή σας. Ευχαριστώ.

[ad_2]

Source link

Related posts

Άρης – Μπουργκ 68-76: Πάλεψε αλλά δεν ήταν αρκετό

Λαμπρόπουλος: «Συμβαίνουν ανεξήγητα πράγματα, πρέπει να γίνουμε πιο κυνικοί»

Τζαζ – Μπακς: Το double double του Αντετοκούνμπο παρά την ήττα (vid)

Αφήστε ένα σχόλιο