AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Καρμιώτισσα: Στο φινάλε της Α΄ φάσης ντουμπλάρισμα νικών που της δίνει άλλο «αέρα»!

[ad_1]

Ήταν το ζητούμενο και το πήρε. Έβγαλε την αποστολή εις πέρας η Καρμιώτισσα Πολεμιδιών στις τελευταίες δύο αγωνιστικές της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος Α΄ Κατηγορίας.

Η ομάδα του Χρίστου Χαραλάμπους έχοντας ως αντιπάλους Δόξα Κατωκοπιάς (εντός) και ΑΕΖ Ζακακίου (εκτός) πήρε τα δύο τρίποντα που την έχουν ανεβάσει ψυχολογικά και αγωνιστικά και μπαίνει στη β΄ φάση του πρωταθλήματος, στους αγώνες μπαράζ, με έναν άλλο… αέρα!

Είναι σε καλύτερη θέση τόσο αγωνιστικά, ψυχολογικά, όσο και βαθμολογικά η Καρμιώτισσα Πολεμιδιών, σε σχέση με τις άλλες τρεις ομάδες (Δόξα, Οθέλλος, ΑΕΖ) που ήδη είναι στις θέσεις που οδηγούν στη Β΄ Κατηγορία.

Οι «πορτοκαλί» είναι στην 11η θέση με 20 βαθμούς, ενώ πιο πίσω είναι η ΑΕΖ με 16 (έχει και αγώνα λιγότερο, αυτό της Τετάρτης με την Ανόρθωση στα πλαίσια της 22ης αγωνιστικής), Οθέλλο με 15 και Δόξα με 12.

Η Καρμιώτισσα κερδίζοντας Δόξα και ΑΕΖ δείχνει για τα καλά ότι στην πιο κρίσιμη καμπή του μαραθωνίου βρίσκει τον τρόπο να κερδίσει τέτοια σημαντικά παιχνίδια και να αποκτά αυτοπεποίθηση και δυναμική για να συνεχίσει την προσπάθεια, έχοντας τον πρώτο λόγο, την μπάλα στα δικά της πόδια για την εκπλήρωση του στόχου της παραμονής στην Α΄ κατηγορία.

[ad_2]

Source link

Related posts

Ducati Scrambler: Αναβάθμιση ελευθερίας με νέα γκάμα αξεσουάρ

F1 – «Forza Ferrari»: Οι τιφόζι ανέμισαν… σεντόνι στο Μαρανέλο (vid)

Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί

Αφήστε ένα σχόλιο