AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Συνταγες

Καρμπονάρα με κρέμα γάλακτος

[ad_1]

Βράζουμε τις ταλιατέλες σε αλατισμένο νερό για 6΄-7΄.

Τις στραγγίζουμε και τις στρώνουμε σε μακρόστενο, πυράντοχο σκεύος.

Τις περιχύνουμε με το ελαιόλαδο.

Ψιλοκόβουμε σε μικρά καρέ το έμενταλ, την κεφαλογραβιέρα και το ζαμπόν.

Τα ανακατεύουμε όλα μαζί και τα πασπαλίζουμε μεσα στο σκευος.

Ρίχνουμε και την τριμμένη μοτσαρέλα από πάνω.

Σε μπολ βάζουμε το γιαούρτι το αυγο και την κρέμα γαλακτος.

Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και τα ανακατεύουμε να ενωθούν.

Περιχύνουμε τις ταλιατέλες.

Τοποθετουμε απο πανω το μπεικον

Ψησιμο-χρονος

Ψήνουμε στους 200°C στις αντιστάσεις, στην τελευταία σχάρα, για περίπου 25΄, μέχρι να λιώσουν τα τυριά και να ροδίσει το φαγητό.


[ad_2]

Source link

Related posts

Σιρόπι αγαύης θερμίδες

Μπακαλιάρος τσιλαδιά | Συνταγές – Sintayes.gr

Μία πρωτότυπη συνταγή για το συνοδευτικό της 25ης Μαρτίου

Αφήστε ένα σχόλιο