AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Καρχαρίας κατασπάραξε 15χρονο σέρφερ μπροστά στα μάτια του πατέρα του (vid)

[ad_1]

Ένας νεαρός σέρφερ δέχθηκε φονική επίθεση από καρχαρία, την ώρα που ο πατέρας του παρακολουθούσε τις δραματικές στιγμές.

Ασύλληπτη τραγωδία σημειώθηκε σε παραλία της Αυστραλίας, όταν ο 15χρονος σέρφερ Khai Cowley δέχθηκε επίθεση από καρχαρία σε μια απομακρυσμένη παραλία. Το περιστατικό συνέβη μπροστά στα μάτια του πατέρα του, ο οποίος βρισκόταν στην ακτή, ανήμπορος να αντιδράσει.

Ένας λευκός καρχαρίας δάγκωσε στο πόδι τον 15χρονο, ο οποίος ανασύρθηκε από το νερό κοντά στην παραλία Ethel στο Εθνικό Πάρκο Innes, στη χερσόνησο Yorke της Νότιας Αυστραλίας.

Ο πατέρας και ο γιος είχαν κάνει ταξίδι τεσσάρων ωρών για να φτάσουν από το σπίτι τους στη συγκεκριμένη παραλία. «Ο καρχαρίας του πήρε το πόδι και έτσι ένας άλλος ντόπιος έτρεξε, πήδηξε πάνω στη σανίδα του και κωπηλάτησε μέχρι εκεί για να τον βοηθήσει», είπε αυτόπτης μάρτυρας.

«Ο καρχαρίας έκανε κύκλους καθώς ο τύπος έβγαλε το αγόρι από το νερό. Υπήρχε πολύ αίμα. Τον έφερε στην ακτή, αλλά νομίζω ότι ήταν πολύ αργά μέχρι τότε» συνέχισε. Οι διασώστες προσπάθησαν απεγνωσμένα να σώσουν τον έφηβο, αλλά τα τραύματά του ήταν πολύ σοβαρά.

Η θεία του 15χρονου έχει τώρα δημιουργήσει μια έκκληση GoFundMe για να συγκεντρώσει χρήματα για την οικογένεια μετά την τραγωδία, με τις δωρεές να αγγίζουν τα 15.000 δολάρια μέσα σε λίγες ώρες. «Ο αγαπημένος μας Khai ξαφνικά σκοτώθηκε από καρχαρία ενώ έκανε σερφ στο Ethel Wreck στα ανοικτά της ακτής της χερσονήσου Yorke», αναφέρει.

[ad_2]

Source link

Related posts

ΠΑΟΚ: Η τελική βαθμολογία στον όμιλο του BCL

Μπακς – Πίστονς 120-118: Λίλαρντ και Λόπεζ έσωσαν το Μιλγουόκι, αποβλήθηκε ο Γιάννης (vid)

Ανακοινώθηκε από την Ντεμίσπορ ο Μοχαμάντι

Αφήστε ένα σχόλιο