AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Πολιτικα

Κασσελάκης στην ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ: Συνέπειες για όποιον δεν ψηφίσει το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια

[ad_1]

«Θέλω να ξέρουμε τι θα γίνει αύριο σε περίπτωση που κάποιος βουλευτής είτε απέχει από την ψηφοφορία, είτε καταψηφίσει» είχε ρωτήσει ο Γ. Ραγκούσης

Τελεσίγραφο με αποδέκτες τους διαφωνούντες στο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια έστειλε από τις Βρυξέλλες ο Στέφανος Κασσελάκης στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. 

“Θα υπάρξουν συνέπειες για όποιον δεν ψηφίσει το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια“, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ύστερα από το σχετικό ερώτημα που υπέβαλε ο Γιάννης Ραγκούσης, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι θα υπάρξουν συνέπειες, για όποιον απέχει ή καταψηφίσει το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια. «Θέλω να ξέρουμε τι θα γίνει αύριο σε περίπτωση που κάποιος βουλευτής είτε απέχει από την ψηφοφορία, είτε καταψηφίσει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ραγκούσης.

Μέχρι στιγμής υπάρχουν πέντε βουλευτές που πιθανότατα να διαφοροποιήσουν τη στάση τους από τη γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ. Οι Παύλος Πολάκης, Βασίλης Κόκκαλης, Μίλτος Ζαμπάρας, Αθηνά Λινού και Νίνα Κασιμάτη. 

H Πολιτική Γραμματεία γίνεται με τηλεδιάσκεψη λόγω της απουσίας του προέδρου στις Βρυξέλλες. 

Πηγή: skai.gr

[ad_2]

Source link

Related posts

Κ. Μητσοτάκης στη Σύνοδο για την Ειρήνη στο Κάιρο: Καμία στρατιωτική επέμβαση δεν μπορεί να αντικαταστήσει μια βιώσιμη πολιτική λύση

Νέα Αριστερά: «Να δώσει τώρα το πόθεν εσχες του ο κύριος Κασσελακης»

Κυρ. Βελόπουλος για τον θάνατο του Β. Καρρά: Ένας γνήσιος Βορειοελλαδίτης έφυγε από κοντά μας

Αφήστε ένα σχόλιο