AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Δυτικη Ελλαδα

Κατερίνα Καινούργιου: To μοντέρνο σπίτι της στο κέντρο της Αθήνας θυμίζει editorial περιοδικού

[ad_1]

Στο λεξικό δίπλα από τη λέξη κομψότητα και αισθητική θα μπορούσε να είναι το όνομά της. Η Κατερίνα Καινούργιου είναι μία γυναίκα με φινέτσα και εξαιρετικό γούστο, όχι μόνο στις ενδυματολογικές επιλογές αλλά και στη διακόσμηση του σπιτιού της.

Από τη στιγμή που χώρισε με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, έχει μετακομίσει σε ένα διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας καθώς λατρεύει την περιοχή, τις βόλτες στο Κολωνάκι και το shopping στη Βουκουρεστίου.

Μέσα από το προφίλ της στα social media, η Κατερίνα Καινούργιου έχει μοιραστεί κατά περιόδους φωτογραφίες από το super πολυτελές σπίτι της εντυπωσιάζοντας τους followers της.

Στο σαλόνι, το τζάκι και ένας πίνακας με φωτογραφία του οίκου Hermes είναι οι απόλυτοι πρωταγωνιστές. Η Κατερίνα , άλλωστε, είναι γνωστό το πόσο αγαπά τη μόδα, οπότε και το σπίτι της δεν θα μπορούσε να μην έχει πινελιές που να το αποδεικνύουν.

Η είσοδος έχει επίσης ενδιαφέρον. Αγαλματίδια βούδα, ένας πίνακας ζωγραφικής-το πορτρέτο της, βάζουν τον επισκέπτη αμέσως στη φιλοσοφία της οικοδέσποινας του ALPHA και κερδίζουν τα βλέμματα.

Κατερίνα Καινούργιου – Η εντυπωσιακή κρεβατοκάμαρα

Από παλαιότερες αναρτήσεις, έχουμε ξεχωρίσει και την εντυπωσιακή της κρεβατοκάμαρα σε neutral τόνους με girly λεπτομέρειες. Είναι ο προσωπικός της χώρος, που την εκφράζει και την κάνει να χαλαρώνει μετά από τις απαιτητικές ημέρες στη δουλειά.

[ad_2]

Related posts

Ομιλία του Θ. Παπαθανάση για το νομοσχέδιο «Μέτρα για τον περιορισμό της Φοροδιαφυγής»

aitoloakarnanianews

ΕΚ Αγρινίου: Συμπαράσταση στους εργαζόμενους στην καθαριότητα του Πανεπιστημίου Πατρών που βρίσκονται  αντιμέτωποι με την ανεργία

aitoloakarnanianews

Μεσολόγγι: «Πρόσληψη 17 ατόμων, ειδικότητας ΤΕ Βρεφονηπιοκόμων

aitoloakarnanianews

Αφήστε ένα σχόλιο