AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Συνταγες

Κατσικάκι φρικασέ με μυρωδικά και εποχικά χόρτα | Συνταγές

[ad_1]

Λαχταριστό κατσικάκι φρικασέ με εποχικά χόρτα και πολλά μυρωδικά που απογειώνουν τη γεύση του. Μια απλή και εύκολη συνταγή του Περ. Κοσκινά για ένα πεντανόστιμο κατσικάκι φρικασέ αυγολέμονο με δεμένη σάλτσα κατάλληλο για το οικογενειακό αλλά και επίσημο γιορτινό τραπέζι σας! 

Υλικά συνταγής

  • Για το κατσικάκι
  • 50 ml ελαιόλαδο
  • 1.800 γρ. σπάλα από κατσίκι, χωρίς κόκαλο, σε μέτρια κομμάτια
  • 1 ξερό κρεμμύδι, τριμμένο
  • 5 φρέσκα κρεμμυδάκια, χωριστά το λευκό από το πράσινο μέρος, ψιλοκομμένα
  • 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
  • 500 γρ. σπανάκι (καθαρό βάρος) καθαρισμένο και ψιλοκομμένο
  • 1 ματσάκι σέσκουλα, καθαρισμένα και ψιλοκομμένα (κόβουμε και τα κοτσάνια και τα ψιλοκόβουμε και αυτά)
  • 1 ματσάκι μάραθο, ψιλομομμένος
  • 1/2 ματσάκι άνηθο, ψιλοκομμένος
  • 1/2 ματσάκι σχοινόπρασο, ψιλοκομμένο
  • 300 γρ. (καθαρό βάρος) ανάμεικτα χόρτα, όπως μαρούλια, λάπαθα, ραδίκια κ.α.
  • 50 γρ. ρύζι για σούπα
  • Για το αυγολέμονο
  • 4 αυγά, χωριστά οι κρόκοι από τα ασπράδια
  • 2 λεμονιών το χυμό
  • αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Sintayes.gr,

Συνταγή: Κατσικάκι φρικασέ με μυρωδικά και εποχικά χόρτα

 


[ad_2]

Source link

Related posts

Μία εύκολη και πεντανόστιμη συνταγή

Μπακαλιαροκροκέτες με πατάτα | Συνταγές

Fougasse

Αφήστε ένα σχόλιο