AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Κηφισιά: «Αποδεκατισμένη» κόντρα στην ΑΕΚ

[ad_1]

Η Κηφισιά θα παραταχθεί με πολλές και σημαντικές απουσίες στο ματς με την ΑΕΚ στην Καισαριανή για τη 10η αγωνιστική της Stoiximan Superleague.

Σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα καλείται να διαχειριστεί ο Γιάννης Αναστασίου στο παιχνίδι της Κηφισιάς με την ΑΕΚ (4/11, 20:00). Η ομάδα των Βορείων Προαστίων επιστρέφει στο ανανεωμένο, μετά τις εργασίες για τη βελτίωση του χλοοτάπητα, «Μιχάλης Κρητικόπουλος» και θα υποδεχτεί τους νταμπλούχους Ελλάδας, όμως θα είναι… αποδεκατισμένη, λόγω των κομβικών απουσιών.

Ο έμπειρος κόουτς δεν μπορεί να υπολογίζει σε ποδοσφαιριστές, οι οποίοι υπό άλλες συνθήκες κατά πάσα πιθανότητα θα ήταν βασικοί ενάντια στην Ένωση. Ο αρχηγός Αντώνης Παπασάββας και ο Αλμπέρτο Μποτία θα εκτίσουν ποινή μιας αγωνιστικής για τη συμπλήρωση τριών κίτρινων καρτών. Από την πλευρά τους ο Λούκα Τσάπαν και ο Ματέους Σάντος Κρισιούμα αποβλήθηκαν στο προηγούμενο ματς με τον Βόλο. Όσον αφορά τον διεθνή Βούλγαρο μεσοεπιθετικό Ίλιαν Ίλιεφ τραυματίστηκε στον ώμο στο παιχνίδι του Πανθεσσαλικού και θα χάσει τόσο τον αγώνα με τον Δικέφαλο, όσο και το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, το οποίο εν τέλει θα γίνει στην Καισαριανή.

Από εκεί και πέρα στην αποστολή επιστρέφουν ο Νίκος Πέιος και ο Μάρκο Γκόμπελιτς, οι οποίοι τις προηγούμενες ημέρες είχαν ενοχλήσεις, όπως και ο Τζακ Ιπαλίμπο, ο οποίος είχε αποβληθεί στον αγώνα με τον ΟΦΗ.

Η αποστολή της Κηφισιάς: Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος, Όγκμουντουρ Κρίστινσον, Γιάννης Νικοπολίδης, Νίκος Βαφέας, Λοΐκ Λαντρ, Λούμορ Αγκμπενιένου, Αλέξανδρος Παρράς, Μάρκο Γκόμπελιτς, Γιάννης Μασούρας, Βασίλης Σπίνος, Μάνος Σμπώκος, Νίκος Πέιος, Πάνος Πρίτσας, Φαμπιάν Αντούνες, Σωτήρης Νίνης, Μοργκάν Σναϊντερλάν, Τζακ Ιπαλίμπο, Όγκνιεν Οζέγκοβιτς, Τιεβί Μπιφουμά, Νικολάς Αντερέγκεν, Ανδρέας Τεττέι


[ad_2]

Source link

Related posts

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Έτσι πήραν οι «πράσινες» τη πρόκριση για το Final Four του Κυπέλλου (vid)

Αναντολου Εφές: Επιστρέφει ο Ντέρεκ Γουίλις

Κρίσταλ Πάλας – Τσέλσι 1-3: Ο Γκάλαγκερ στο 90΄της έδωσε το φιλί της… ανατροπής!

Αφήστε ένα σχόλιο