AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Εθνικα

Κινεζικός τρόμος και «συναγερμός» εντός ΗΠΑ: Τι συνέβη σε αμερικανική βάση!

[ad_1]

Ένας Κινέζος υπήκοος που εισήλθε παράνομα στις ΗΠΑ συνελήφθη μετά από καταπάτηση της βάσης του Σώματος Πεζοναυτών στο Tweentynine Palms της Καλιφόρνια, επιβεβαίωσε η Υπηρεσία Τελωνείων και Προστασίας των Συνόρων των ΗΠΑ.

Πράκτορες της CBP (Προστασία Συνόρων των ΗΠΑ) κλήθηκαν στο Κέντρο Μάχης Αεροπορίας Εδάφους Πεζοναυτών Twentynine Palms για να ερευνήσουν το περιστατικό!

«Οι πράκτορες της CBP ανταποκρίθηκαν σε μια κλήση από την Βάση Πεζοναυτών σχετικά με έναν Κινέζο υπήκοο που εισήλθε στην βάση χωρίς άδεια, αγνοώντας τις εντολές να φύγει. Το υποκείμενο επιβεβαιώθηκε ότι βρισκόταν παράνομα στην χώρα. Ο σκοπός και η πρόθεσή του πίσω από τις ενέργειές του εξακολουθούν να διερευνώνται», ανακοινώθηκε.

Όπως μεταδίδουν αμερικανικά ΜΜΕ:

«Χιλιάδες Κινέζοι στρατιωτικής ηλικίας πέρασαν παράνομα τα σύνορα των ΗΠΑ από τότε που ο Μπάιντεν βρίσκεται στον Λευκό Οίκο, πολλοί από τους οποίους ομολογουμένως ήρθαν μόνο για να εκμεταλλευτούν τα γενναιόδωρα επιδόματα πρόνοιας της Αμερικής .

Αλλά αυτοί οι Κινέζοι υπήκοοι που ξεχύνονται στην Αμερική χωρίς έλεγχο έχουν επίσης εγείρει ανησυχίες για την εθνική ασφάλεια μεταξύ των στρατιωτικών αξιωματούχων και των ανεξάρτητων δημοσιογράφων.

Ο συνταξιούχος στρατηγός της Πολεμικής Αεροπορίας Blaine Holt έκρουσε πρόσφατα τον κώδωνα του κινδύνου για την εισροή χιλιάδων Κινέζων υπηκόων στις ΗΠΑ, προειδοποιώντας ότι πολλοί είναι στρατιώτες του κινεζικού στρατού.

«Δεκάδες χιλιάδες άνδρες στρατιωτικής ηλικίας έχουν περάσει τα σύνορά μας και βρίσκονται τώρα στην Αμερική, οργανωμένοι ανά ομάδα και εθνικότητα», είπε ο Χολτ τον περασμένο μήνα. «Μεταξύ αυτών είναι τρομοκράτες και κρατικοί παράγοντες, ιδίως μέλη του Λαϊκού Απελευθερωτικού Στρατού της Κίνας. Καθώς μιλάμε, αυτοί εκπαιδεύονται, κάνουν σχέδια και αποκτούν όπλα, παρακολουθούν τα μοτίβα μας και μαθαίνουν τα τρωτά μας σημεία».

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA


[ad_2]

Source link

Related posts

Θεωρεί πως όλοι «κρέμονται» από την Τουρκία!

aitoloakarnanianews

Οι τελευταίες στιγμές ενός Leopard στην Ουκρανία, vid

Στα χέρια της ΕΛ. ΑΣ. ο δράστης επιθέσεων σε γυναίκες στα Εξάρχεια

aitoloakarnanianews

Αφήστε ένα σχόλιο