AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Κούμαν: «Έπρεπε να είχαμε βάλει το πρώτο πέναλτι, η Ελλάδα δεν άξιζε να βάλει γκολ και δεν είχε καμία φάση»

[ad_1]

Ο Ρόναλντ Κούμαν μετά τον αγώνα στην OPAP Arena μίλησε και στα ολλανδικά ΜΜΕ για την εικόνα που είχε για την Ελλάδα αλλά και την Εθνική του.

Ο έμπειρος τεχνικός τόνισε αρχικά πώς «έπρεπε να είχαμε βάλει το πρώτο πέναλτι, διότι μετά το ματς θα μπορούσε να είχε αλλάξει». Για την Ελλάδα και την Ολλανδία, την ομάδα του, ο Κούμαν σχολίασε ότι «η Ελλάδα δεν άξιζε να βάλει γκολ και δεν είχε καμία φάση. Όμως όταν είσαι στο 0-0 πρέπει να είσαι προσεκτικός. Όμως αναγνωρίζουμε ότι δεν έχουμε έναν σπεσιαλίστα στα πέναλτι, στα κόρνερ και γενικά στις στατικές φάσεις. Ο Βέγκχορστ είναι η πρώτη μας επιλογή και εάν δείτε το τι πέναλτι χτυπάει στις προπονήσεις. Είναι αυτός που τολμά. Μετά ήταν ο Βίρτζιλ στο 2ο πέναλτι. Όταν είδα τον Βίρτζιλ σκέφτηκα πώς δεν θα ήταν μία βραδιά που η μπάλα θα πήγαινε στη λάθος πλευρά.

Ο Βίρτζιλ χτύπησε καλά το πέναλτι και καθόρισε τον αγώνα. Εμείς είχαμε πολλές ελλείψεις με Γαλλία αλλά και με Ελλάδα. Με την Ελλάδα κυριαρχήσαμε στα δύο παιχνίδια. Εάν έχουμε άπαντες διαθέσιμους είμαστε μία καλή ομάδα. Όμως γενικά θα πρέπει να βελτιωθούμε».

[ad_2]

Source link

Related posts

Error 404 | gazzetta.gr

Αρης: Με Ζαν Ζουλ και Φεράρι στον Βόλο

ΑΕ Ζακακίου – Νέα Σαλαμίνα 0-3: Η Νέα Σαλαμίνα «τελείωσε» τις λίγες ελπίδες παραμονής της ΑΕΖ

Αφήστε ένα σχόλιο