AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Εθνικα

Κυρίαρχοι Ρώσοι: Αυτό ανακοίνωσαν για τα μαχητικά Su-34 (ΒΙΝΤΕΟ)

[ad_1]

Δείτε…

Το Sukhoi Su-34 που εισήχθη για πρώτη φορά σε υπηρεσία με τις Αεροδιαστημικές Δυνάμεις το 2014, είναι ένα δικινητήριο, διθέσιο, παντός καιρού υπερηχητικό αεροσκάφος 4+ γενιάς μαχητικό-βομβαρδιστικό/πλήκτρο που έχει αποδειχθεί καθοριστικό στις στρατιωτικές επιχειρήσεις της Ρωσίας στην Συρία και Ουκρανία.

Η United Aircraft Corporation (UAC) της Ρωσίας παρέδωσε άλλη μια παρτίδα μαχητικών-βομβαρδιστικών Su-34 στον στρατό την Τετάρτη.

«Τα βομβαρδιστικά πρώτης γραμμής Su-34 διακρίνονται για την υψηλή ευελιξία και τις εντυπωσιακές ικανότητες μάχης, που τους επιτρέπουν να εκτελούν ένα ευρύ φάσμα αποστολών. Αυτά τα μηχανήματα εκτιμώνται από τους πιλότους και χρησιμοποιούνται ενεργά σήμερα στην ειδική στρατιωτική επιχείρηση», δήλωσε σε δελτίο τύπου ο Βλαντιμίρ Αρτιάκοφ, αναπληρωτής γενικός διευθυντής της Rostec, μητρικής εταιρείας της UAC.

Τα Su-34 που παραδόθηκαν στον στρατό την Τετάρτη κατασκευάστηκαν στο εργοστάσιο αεροπορίας Chaklov Novosibirsk στην Σιβηρία και υποβλήθηκαν σε σειρά δοκιμών εδάφους και πτήσης πριν από την παράδοση.

Το Su-34 έχει γίνει σημαντικό στοιχείο της ικανότητας κρούσης των Ρωσικών Αεροδιαστημικών Δυνάμεων, συμμετέχοντας σε επιχειρήσεις στην Συρία από το 2015 και μετά, και στην Ουκρανία μετά την κλιμάκωση της κρίσης με το ΝΑΤΟ στις αρχές του 2022.

Η Ρωσία έχει τουλάχιστον 105 Su-34 στο απόθεμά της, συν τουλάχιστον επτά εκσυγχρονισμένα Su-34M, με το Υπουργείο Άμυνας να σχεδιάζει να αποκτήσει περίπου 76 από τις εκσυγχρονισμένες παραλλαγές του αεροσκάφους έως το 2027.

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA


[ad_2]

Source link

Related posts

Ο Ερντογάν θυμήθηκε την Άλωση και θύμησε στους ψηφοφόρους ότι έκανε την Αγία Σοφία τζαμί

«Δυσάρεστο σενάριο», βλέπει η Ρωσία για την Υπερδνειστερία

aitoloakarnanianews

Με 4 μαχητικά F-16 η Ελλάδα στην «αυλή των Χούθι»!

aitoloakarnanianews

Αφήστε ένα σχόλιο