AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Εθνικα

ΚΥΣΕΑ αύριο και τα «κλεισμένα» δωμάτια σε ξενοδοχείο των Βρυξελλών

[ad_1]

ΚΥΣΕΑ αύριο αναφέρουν κυβερνητικές πηγές,για να ανακοινωθεί η νέα ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων. Φαίνεται ότι τις τελευταίες ώρες πολλά άλλαξαν.

Αναμένοντας το ΚΥΣΕΑ , μας έκανε εντύπωση η ανακοίνωση της επικοινωνίας του απερχόμενου Α/ΓΕΕΘΑ Κώστα Φλώρου με τον πρόεδρο της Στρατιωτικής Επιτροπής του ΝΑΤΟ. Για την ακρίβεια μας έκανε εντύπωση το περιεχόμενο της επικοινωνίας.

Θα ήταν φυσικό ο πρόεδρος της Στρατιωτικής Επιτροπής του ΝΑΤΟ να αποχαιρετά και να ευχαριστεί τον κ. Φλώρο για την συνεργασία τους. Ωστόσο σύμφωνα με όσα το ΓΕΕΘΑ ανακοίνωσε, η συζήτηση αφορούσε στα θέματα που θα απασχολήσουν τη Σύνοδο και τρέχοντα ζητήματα ασφαλείας. Αν όσα δημοσιοποιεί το ΓΕΕΘΑ έχουν βάση , τότε ο απερχόμενος Α/ΓΕΕΘΑ μάλον είχε  πάρει διαβεβαιώσεις ότι το ΚΥΣΕΑ θα γίνει μετά από τις 18 Ιανουαρίου.

Ενισχυτικό όλων αυτών είναι ότι στο ξενοδοχείο Steigenberger hotel, των Βρυξελλών, υπάρχει κράτηση  για τον απερχόμενο Α/ΓΕΕΘΑ και τη σύζυγο του. Μέχρι το απόγευμα ακύρωση δεν υπήρχε.

Ποιος θα είναι νέος Α/ΓΕΕΘΑ; Ο Αντιστράτηγος Χούπης εμφανίζεται ως φαβορί με τον νυν Α/ΓΕΑ Θεμ. Μπουρολιά να παραμένει όμως στο παιχνίδι. Αν έπρεπε να τολμήσουμε μια πρόβλεψη, θα λέγαμε ότι τελικά ο Α/ΓΕΑ θα επικρατήσει και θα διαδεχτεί τον Κ.Φλώρο.

[ad_2]

Source link

Related posts

Εκπληκτικό κόλπο για να πιάνετε ψάρια, vid

Γιατί Rafale έκαναν ασκήσεις με τουρκικά F-16

aitoloakarnanianews

Κύπρος: Αναβίωση τού Δόγματος τού Ενιαίου Αμυντικού Χώρου

aitoloakarnanianews

Αφήστε ένα σχόλιο