AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Life Style

Κωνσταντίνος Πλεύρης – Τζόρτζια Σιακαβάρα: Όταν η Σάσα Σταμάτη συνάντησε το λαμπερό ζευγάρι

[ad_1]

Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης αποκάλυψε στην “ON time” και τη Σάσα Σταμάτη ότι ετοιμάζεται να παντρευτεί την αγαπημένη του πριν από το τέλος του 2023

Τα σκαλιά της εκκλησίας ετοιμάζονται να ανέβουν ο Κωνσταντίνος Πλεύρης και Τζόρτζια Σιακαβάρα, όπως πρώτη αποκάλυψε η «ON time». Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της εφημερίδας, το μυστήριο θα πραγματοποιηθεί στο σπίτι του μεγαλοδικηγόρου στην Παιανία.









sasa_plevris_tzortzia


Η «ON time» και η Σάσα Σταμάτη συνάντησε το λαμπερό ζευγάρι στα γενέθλια του PR man Νεκτάριου Σκαμνάκη στο «Blends» στη Γλυφάδα, πιο ερωτευμένο από ποτέ. Μάλιστα, ο γνωστός δικηγόρος, που ήταν πολύ ευγενικός και ευδιάθετος, μίλησε στη Σάσα Σταμάτη για την καλλονή σύντροφό του: «Η Γεωργία σημαίνει μια μικρή λεξούλα για μένα με τρία γράμματα. Το παν. Η πρόταση γάμου έχει γίνει εδώ και καιρό και ο γάμος θα γίνει άμεσα, πριν από το τέλος του 2023. Θα γίνει στο σπίτι που έχω στην Παιανία, όπου εκεί υπάρχει το ερημοκλήσι του Αγίου Θωμά. Αυτή είναι η σκέψη μου. Τώρα μένουμε στο σπίτι μου, στον Διόνυσο, και αυτή την περίοδο ψάχνουμε να αγοράσουμε σπίτι στο Παλαιό Ψυχικό».









plevris_tzortzia


Google News icon
Ακολουθήστε τα parapolitika.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση.
Facebook icon
Ακολουθήστε μας στο facebook
Instagram icon
Ακολουθήστε μας στο Instagram


[ad_2]

Source link

Related posts

Αποχωρεί τελικά από το “Ναυάγιο”; Όλη η αλήθεια

Beyoncé: Το πατρικό της σπίτι τυλίχτηκε στις φλόγες ανήμερα των Χριστουγέννων

Συγκλονιστικό: Τους χώρισε ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος και βρέθηκαν μετά από 54 χρόνια! (video)

Αφήστε ένα σχόλιο