AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Life Style

Κόνορ ΜακΓκρέγκορ: Εμφανίστηκε ολόγυμνος σε ταινία

[ad_1]

Ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του UFC, ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ, εμφανίζεται ολόγυμνος σε μια σκηνή της ταινίας «Road House» και φέρνει τα πάνω-κάτω.

Ο πρώην πρωταθλητής συμπρωταγωνιστεί με τον διάσημο ηθοποιό Τζέικ Τζίλενχαλ, σε μια ταινία που είναι διαθέσιμη για streaming στο Amazon Prime Video και η οποία περιλαμβάνει «επίδειξη βίας κατά την διάρκειά της, εκτεταμένη χρήση προσβλητικής γλώσσας και σκηνές με γυμνό», γεγονός που οδήγησε την Ένωση Εταιρειών Κινηματογράφου (MPAA) να τη χαρακτηρίσει ακατάλληλη για ανηλίκους.

Υπενθυμίζεται ότι το «Road House» αποτελεί διασκευή της ταινίας που κυκλοφόρησε το 1989 με πρωταγωνιστές τους Patrick Swayze, Sam Elliott, Kelly Lynch και Ben Gazzara. Η πλοκή εστιάζει σε έναν πρώην παλαιστή του UFC που αναλαμβάνει θέση ως μπράβος σε ένα μπαρ στο Φλόριντα Κις, αλλά σύντομα θα συνειδητοποιήσει ότι η κατάσταση δεν είναι όπως φαίνεται.




road_housee

Μιλώντας για τη γυμνή σκηνή του στο People ο ΜακΓκρέγκορ είπε: «Σκέφτηκα ότι θα το κάνω, δεν με νοιάζει, νομίζω ότι θα σοκάρει τον κόσμο. Είπα στον εαυτό μου: ‘Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ μπήκε στον κινηματογράφο με παρόμοιο τρόπο, οπότε αυτό μου έδωσε κάπως αυτοπεποίθηση».

Στη συνέχεια της συνέντευξης αναφερόμενος στη μητέρα του, είπε πως δεν της έχει αναφέρει ότι θα εμφανιστεί ολόγυμνος στο φιλμ: «Ελπίζω η μητέρα μου να μην έχει πρόβλημα με αυτό, δεν της το είπα, δεν μπορούσα να της το πω. Απλά μου άρεσε να είμαι γυμνός και να περπατάω έτσι, αυτό ήταν όλο. Απλά το έκανα. Είμαι ελεύθερο πνεύμα. Ήμουν σε καλή φόρμα, οπότε δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτό» τόνισε.



Τέλος, για την εμπειρία του από τα γυρίσματα, είπε: «Η διαδικασία δημιουργίας της ταινίας στο σύνολό της είναι σκληρή δουλειά” για τον επαγγελματία αθλητή. Ξαφνιάστηκα από το πόσο δύσκολο είναι και είχα βαθύ σεβασμό για την τέχνη».

[ad_2]

Source link

Related posts

Με νέο λουκ η Βίκυ Τσοχατζοπούλου

Ρόκκος: Έγιναν “Κριστιάνο και Μέσι” στο πλαίσιο promo των εμφανίσεών τους

Σκοτώθηκε στη Γάζα 38χρονος παραγωγός της σειράς Fauda

Αφήστε ένα σχόλιο