AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αστυνομικο Δελτιο

Λάρισα: Αστυνομικός συκοφαντούσε παντρεμένη – Τα μηνύματα που τον «έκαψαν»

[ad_1]

Λάρισα: Στον κατηγορούμενο επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης με αναστολή

Ποινή φυλάκισης 15 μηνών επέβαλε χθες το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Λάρισας σε αστυνομικό ο οποίος κρίθηκε ένοχος για συκοφαντική δυσφήμιση και κατ’ εξακολούθηση εξύβριση και απειλή.

Ο αστυνομικός, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Ελευθερία», τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο του 2019 έστελνε γραπτά μηνύματα (σ.σ. περιγράφονται αναλυτικά στο κατηγορητήριο) σε συναδέλφους του, συκοφαντώντας έγγαμη Λαρισαία, με ψευδείς αναφορές, όπως αποδέχθηκε χθες το Δικαστήριο.

Στο πλαίσιο της ακροαματικής διαδικασίας χθες η παθούσα περιέγραψε τα γεγονότα, όπως και οι αστυνομικοί μάρτυρες που κατέθεσαν.

Ο κατηγορούμενος αστυνομικός δεν παρευρέθηκε, αλλά εκπροσωπήθηκε, με την υπεράσπισή του να σημειώνει πως διέπραξε τις πράξεις του, για τις οποίες μετανόησε ωστόσο.

Η Εισαγγελέας της έδρας πρότεινε την ενοχή του αστυνομικού σύμφωνα με το κατηγορητήριο, με την υπεράσπιση της παθούσης να συντάσσεται και το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Λάρισας να τον κρίνει τελικά ένοχο, επιβάλλοντας ποινή φυλάκισης 15 μηνών με τριετή αναστολή.


[ad_2]

Source link

Related posts

Μεσολόγγι: Νέο βίντεο ντοκουμέντο – Επί 11 λεπτά εξέπεμπε «μόνο» του το κινητό του Μπάμπη – Newsbomb – Ειδησεις

Θεσσαλονίκη: 15χρονη δέχθηκε επίθεση από ανήλικες – Την ξυλοκόπησαν και την τραβούσαν βίντεο – Newsbomb – Ειδησεις

Στιγμές τρόμου για ιδιοκτήτη φούρνου στην Δάφνη: Τον τραυμάτισαν με μαχαίρι και τον λήστεψαν – Newsbomb – Ειδησεις

Αφήστε ένα σχόλιο