AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Λαμία: Επίσκεψη της ομάδας στο 23ο Δημοτικό Σχολείο Λαμίας

[ad_1]

Χαμόγελα στα παιδιά του 23ου Δημοτικού Σχολείου Λαμίας μοίρασαν οι παίκτες του ΠΑΣ Λαμία που τα επισκέφτηκαν.

Το γεγονός ότι δεν υπήρξε αγωνιστική δράση το Σαββατοκύριακο, έδωσε την ευκαιρία στην ομάδα της Λαμίας να προβεί σε μία όμορφη ενέργεια.

Συγκεκριμένα οι Σωτήρης Τσιλούλης, Γιώργος Γιαννούτσος, Βασίλης Κοντονίκος, Ρούμπεν Μαρτίνεθ, Σαμουέλε Λόνγκο και ο βοηθός του Βόκολου, Νίκος Ίσσαρης επισκέφτηκαν το 23ο Δημοτικό Σχολείο τη περιοχής και μοίρασαν χαμόγελα στα παιδιά.

Αναλυτικά:

«Στο πλαίσιο των κοινωνικών της δράσεων, αντιπροσωπεία της ΠΑΕ Λαμία επισκέφτηκε το πρωί της Τρίτης 12/12 το 23ο Δημοτικό Σχολείο Λαμίας, στη Μεγάλη Βρύση.

Τα παιδιά και το διδακτικό προσωπικό του σχολείου είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, Σωτήρη Τσιλούλη, Γιώργο Γιαννούτσο, Βασίλη Κοντονίκο, Ruben Martinez, Samuele Longo καθώς και τον βοηθό προπονητή Νίκο Ίσσαρη και να φωτογραφηθούν μαζί τους.

Οι μικροί μαθητές επεφύλαξαν μια πολύ θερμή και ενθουσιώδη υποδοχή και μάλιστα έκαναν πολλές ερωτήσεις, ζήτησαν και πήραν πολλά αυτόγραφα και έπαιξαν και αρκετά παιχνίδια με τους παίκτες».

ελλάδα

ελλάδα

[ad_2]

Source link

Related posts

Ζουγλής: «Έκρυβε παγίδες το ματς με τα Νησιά Φερόε, τώρα μπορούμε να κοιτάμε με αισιοδοξία την αναμέτρηση με Πορτογαλία»

Η βαθμολογία των προκριματικών του Euro U21: Μείωσε τον πόντο και κοιτάζει πρωτιά η Ελπίδων

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ 4-3: Τα highlights του μεγάλου ντέρμπι (vid)

Αφήστε ένα σχόλιο