AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Λαμπρόπουλος: «Βλέπω την Ελλάδα στα γήπεδα της Γερμανίας, μας πλήγωσε ότι χάναμε βαθμούς εκτός έδρας»

[ad_1]

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος μίλησε για την πορεία του ΟΦΗ στην κανονική διάρκεια αλλά και τα δεδομένα της Εθνικής Ελλάδας.

Για την κανονική διάρκεια της Stoiximan Superleague και λίγο πριν αρχίσουν στα play out, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος μίλησε για τα αποτελέσματα και το τι συναίβει στη σεζόν αλλά και για την Εθνική Ελλάδας.

Συγκεκριμένα: «Νομίζω ότι δεν μπορούσαμε να πάμε χειρότερα, είχαμε μία κακή περίοδο. Ό,τι κάναμε ήταν λάθος σε αυτή την περίοδο. Σίγουρα το ρόστερ μας είναι για πλέι οφ και όχι για πλέι άουτ, γι’ αυτό ξεκινήσαμε φέτος. Κι εγώ όταν μπήκα στα αποδυτήρια το πίστευα περισσότερο από όλους. Περισσότερο μας πλήγωσαν τα θεωρητικά “μικρά” ματς, στα ντέρμπι βγάζαμε ένα άλλο πρόσωπο, κόψαμε από όλες τις μεγάλες ομάδες, εκτός από τον Ολυμπιακό, βαθμούς στο Γεντί Κουλέ. Μας πλήγωσε ότι χάναμε βαθμούς εκτός έδρας, δεν… σκοτώναμε τους αντιπάλους μας. Αν χάναμε τα ντέρμπι και κερδίζαμε τους μικρούς, θα ήμασταν στα πλέι οφ».

Για την Ελλάδα: «Βλέπω την Εθνική μας ομάδα στα γήπεδα της Γερμανίας, πιστεύω πολύ στην ομάδα. Όλοι οι παίκτες της Εθνικής είναι πρώτα… βιολιά στις ομάδες τους. Αν εξαιρέσεις τον Τσιμίκα που δεν έχει τόσες συμμετοχές αλλά είναι σε μία από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο. Πραγματικά πιστεύω στην Εθνική, πιστεύω στα παιδιά που παίζουν, τους πρόλαβα τους περισσότερους πριν από 3-4 χρόνια. Ελπίζω να είμαστε στο Euro και να κάνουμε εκεί την διαφορά».

[ad_2]

Source link

Related posts

Σαλάχ: Ο ατζέντης του αποκάλυψε πως θα μείνει εκτός για τέσσερις εβδομάδες

Serie A: Συγκρούσεις μεταξύ οπαδών της Βερόνα και της Νάπολι (vid)

Ποντένσε: «Ο Ολυμπιακός ονειρεύεται να φτάσει τελικό» (vid)

Αφήστε ένα σχόλιο